Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

September v Ankaranu - Hotel Oltra, Ankaran, Slovenija - 75 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi brez balkona za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

September v Ankaranu - Hotel Oltra, Ankaran, Slovenija - 75 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi brez balkona za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Oltra se nahaja na čudoviti in mirni lokaciji med Ankaranom in italijanskimobmorskim mestom Muggia. Hotel Oltra s 3 zvezdicami se nahaja le 5 min hojeod prodnate plaže v Ankaranu in nudi klimatizirane sobe z brezplačnimbrezžičnim internetom. Hotel obsega 26 sob ter nudi varen in  prijeten začasni dom ob vaših poslovnih, turističnihali športnih srečanjih.


Obmorska klima, zatišna obmorska lega in neokrnjena naravazagotavljajo sproščujoč in mirenpočitek. Ankaran leži na južnem pobočju Miljskega polotoka, na samem začetkuslovenskega dela istrske obale, nedaleč od državne meje z Italijo. Eno izmednajlepših obmorskih naselij v Sloveniji je docela zaščiteno od severnega vetra– burje. Zaradi svoje naravne lege je bilo območje Ankarana naseljeno že vrimskem času. Antično ime za območje Ankarana je Ultra (ital. Oltra –oltre il mare, preko morja). Na tem kraju so med gradnjo zdravilišča naleteli namozaik iz rimske dobe, ki je še danes shranjen v koprskem Pokrajinskem muzeju.


Mirna lokacija hotela vam omogoča prijeten počitek. Da bi vam lahko zagotovili sprostitev kot si jo zaslužite, hotel ponuja celovito udobje. Udobna ležišča zagotavljajo spočit in doberzačetek dneva. Vse sobe so klimatizirane in vsebujejo manjši hladilnik, fen, sef, TV in brezžični internet. Samopostrežni zajtrk jepostrežen na veliki terasi, kjer se boste lahko prepustili užitkom zvokanarave.


Okolica hotela ponuja veliko aktivnosti,tako v poletnih kot tudi v zimskih mesecih. Poleg morja in urejenih plaž lahkosvoj prosti čas izkoristite tudi s kolesarjenjem po urejenih in označenihkolesarskih poteh, se sprehodite do bližnjega italijanskega mesta Muggia ali paobiščete bisere slovenske obale.  


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.