Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Tradicionalno obiranje mandarin, Dolina delte Neretve, Bosna in Hercegovina - 143 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu v Neumu za 1 osebo, Avtobusni prevoz na navedeni relaciji za 1 osebo

Tradicionalno obiranje mandarin, Dolina delte Neretve, Bosna in Hercegovina - 143 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu v Neumu za 1 osebo, Avtobusni prevoz na navedeni relaciji za 1 osebo

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite prelepo dolino delte Neretve, zgodovinski Mostar inMeđugorje. Vabljeni na tradicionalno obiranje mandarin.
 


1. DAN: LJUBLJANA -  TROGIR - SPLIT - NEUM: Odhod avtobusa znavedenih vstopnih mest. Odpeljali se bomo v Trogirin se po prihodu sprehodili po mestu. Staro mestno jedro obkroža delomaohranjeno obzidje s trdnjavami, sprehodili se bomo skozi mestna vrata, videlipalače in katedralo. V dalmatinskemu biseru Splitu si bomo privoščili sprehoddo znamenite Dioklecijanove palače in ostankov obzidja. Prosto za sprehod posplitski »rivi« ali za krajši potep po tem lepem dalmatinskem mestu. Popoldannadaljevanje potovanja v Neum, edino bosansko mesto ob morju. Namestitev vhotelu, večerja in nočitev.


2. DAN: NEUM - MEĐUGORJE – MOSTAR - NEUM: Zajtrk. Odpeljali se bomo v središče Hercegovine, vMostar, ki leži na strmi obali reke Neretve. Sprehodili se bomo po slikovitemmestnem jedru, ki se ponaša s številnimi džamijami, mostovi, kopališči(hamami), cerkvami, čaršijami, kjer se prepletajo orientalski in mediteranskivplivi. Obiskali bomo med vojno porušen, a na novo zgrajen stari kamniti most, kiga je leta 1566 zgradil Mimar Hajrudin in se sprehodili po orientalskem deluMostarja, po kojundžiluku s številnimi kavarnami in rokodelskimi delavnicami. Sledilbo obisk Međugorja in se sprehodili po slovitem romarskem središču, nato pa bona voljo nekaj časa za samostojne oglede in obiske posameznih sakralnihspomenikov. Vrnitev v Neum, prosto za samostojne oglede ali kopanje. Večerja innočitev.


3. DAN: NEUM - DELTA REKENERETVE - LJUBLJANA: Pozajtrku se bomo odpravili v dolino delte Neretve, ki jo zaradi njenihrodovitnih tal imenujejo hrvaška Kalifornija. V eni od številnih plantaž sebomo do sitega najedli sočnih in dišečih mandarin ter jih nabrali tudi zadomov. Kolikor jih bomo nabrali, toliko jih bomo plačali lastniku na licumesta. Po okusni malici se bomo pustili razvajati prijaznim domačinom, ki nambodo ob spremljavi dalmatinske glasbe postregli s pravo hercegovsko lozo insmokvami. S tradicionalnimi ladjicami trupicami se bomo zapeljali po rokavuNeretve. Naredili bomo nekaj krasnih fotografij za lep spomin, seveda pa nasbodo pogostili še z okusnim kosilom. Vpopoldanskih urah vrnitev proti domu, kamor je predviden prihod v nočnih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.