Hotel President Solin 5*: Luksuzne počitnice v Dalmaciji v Hotelu President 5* za 2 osebi že od 229 €. Neomejena uporaba Wellness in SPA centra! Možen zgodnji prihod in poznejši odhod!

Hotel President Solin 5*: Luksuzne počitnice v Dalmaciji v Hotelu President 5* za 2 osebi že od 229 €. Neomejena uporaba Wellness in SPA centra! Možen zgodnji prihod in poznejši odhod!

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Uživajte v sproščujočih luksuznih počitnicah v Hotelu President Solin 5*. Moderen dizajn, izjemno udobje in prijazno strokovno osebje je zagotovilo, da bo vaše bivanje nepozabno doživetje, ki se ga boste še dolgo spominjali....


Uživajte v sproščujočih in luksuznih počitnicah v Hotelu President 5*. Za maksimalno udobnost in počitek vam je na voljo neomejeno koriščenje Wellness in SPA centra, ki vključuje bazene, savne, jacuzzi in prostor za sprostitev. Hotel se nahaja v osrčju mesta Solin, ki je znan po svojih antičnih arheoloških najdiščih in bogati sredozemski kulturi. Moderen dizajn, izjemno udobje in prijazno strokovno osebje je zagotovilo, da bo vaše bivanje v Hotelu President 5* nepozabno doživetje, ki se ga boste še dolgo spominjali. 3 ali 4-dnevne sproščujoče počitnice v deluxe dvoposteljni sobi z vključenim zajtrkom in neomejenim koriščenjem Wellness in SPA centra je res odlična odločitev. Možnost zgodnje prijave in pozne odjave. Otroci do 6. leta bivajo brezplačno!
Hotel se nahaja ob reki Jadro v osrčju mesta Solin, ki je znan po svojih antičnih arheoloških najdiščih in bogati sredozemski kulturi. Od starodavnega mesta Split je hotel oddaljen le nekaj minut vožnje z avtomobilom. Priporočamo tudi ogled Dioklecijanova palača v Splitu in zgodovinskega jedra Trogirja.
Vaš ponudnik se nahaja na področju: Srednja DALMACIJADalmacija je največja turistična regija Hrvaške. Razprostira se na območju otoka Paga do rta Oštro na jugu. Ne glede na ogromno geografsko lego so za vse dele Dalmacije značilne dolge plaže in bližine otoka Brač, Hvar, Korčula, Vis, ter otoka Pašman, Ugljan, Kornati.V Severni Dalmaciji so trije nacionalni parki: Narodni park Krka, Narodni park Paklenica in Narodni park Kornati. Zadar in Šibenik sta najpomembnejša mesta tega dela Dalmacije. Zadar je znan po svojih simbolih “Morske orgle" in "Pozdrav soncu", medtem ko je Šibenik znan kot najstarejše mesto na Jadranu.Najbolj znani otoki srednje Dalmacije so otok Brač, Šolta, Vis, Korčula, Čiovo, Lastovo in ena od najbolj zaželenih turističnih destinacij na Jadranu, otok Hvar. Srednja Dalmacija slovi po svojih čudovitih in dolgih plažah, ki so najbolj privlačne za turiste. Najbolj znane plaže so Zlatni Rat na Braču in Punta Rata v Breli. Slavna mesta Srednje Dalmacije so Split, Makarska Trogir in Omiš.UNESCO-vo mesto Trogir je prepoznavno po katedrali sv. Lawrence. Makarska je mesto, ki jo je v preteklosti zaznamovala neusmiljenost piratov, in kjer lahko uživate rafting avanture po reki Cetine.V Splitu lahko uživate vzdušje 1700 let stare Dioklecijanove palače, ki je pod zaščito Unesca. Še ena znana destinacija v Srednji Dalmaciji je mesto Hvar na otoku Hvaru. Hvar je znan kot mesto z največjim številom sončnih ur in je ena izmed najbolj obiskanih destinacij na celotnem Jadranu. Dalmacija je tudi raj za ribolov in kampiranje. >


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.