Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Pri Vidrgarju 3*: Romantičen oddih na podeželju z zasebnim najemom savne in 4-hodno večerjo že od 75 € za 2 osebi. Na voljo tudi ponudba z obiskom Pustolovskega parka GEOSS!

Pri Vidrgarju 3*: Romantičen oddih na podeželju z zasebnim najemom savne in 4-hodno večerjo že od 75 € za 2 osebi. Na voljo tudi ponudba z obiskom Pustolovskega parka GEOSS!

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Gostišče s prenočišči “Pri Vidrgarju” 3* boste našli v osrčju Slovenije, ki je odlično izhodišče za ogled znamenitosti in odkrivanje njenih lepot. Priporočamo ogled okoliških znamenitosti, kot so Vače, kjer so našli...


Gostišče s prenočišči “Pri Vidrgarju” 3* boste našli v osrčju Slovenije, ki je odlično izhodišče za ogled znamenitosti in odkrivanje njenih lepot. Priporočamo tudi ogled okoliških znamenitosti, kot so Vače, kjer so našli Vaško situlo, ki je najstarejši staroslovenski simbol, ostanki Valvasorjevega gradu Medija, kolesarskih in sprehajalnih poti. Vsekakor pa boste svoj adrenalin lahko sprostili v Pustolovskem parku GEOSS, saj je obisk vključen v ceno.
Pustolovski park Geoss se nahaja v vasi Slivna, blizu geometričnega središča Slovenije (GEOSS). Tam se boste vi in tudi vaši otroci lahko dvignili iz tal med drevesne krošnje in doživeli prave pustolovščine. Spretneži in adrenalina željni boste lahko to počeli na višini 25 metrov, zmerneži pa tudi na samo 1 metru. Pustolovski park Geoss ponuja šest plezalnih poti različnih težavnostnih stopenj, ki jih posameznik premaga v dveh do treh urah. Na različnih višinah (od 1 do 25 m od tal) je razporejenih 91 plezalnih elementov, ki vključujejo več kot 120 metrov spustov (zip-line). Najlažja težavnostna stopnja je primerna za otroke od četrtega leta dalje. Vsak udeleženec pa izbere sebi primerno težavnostno stopnjo. Pustolovščine med krošnjami lahko dopolnite z orjaškim spustom v skupni dolžini 915 m, ki je najdaljši v osrednji Sloveniji.  Vedno vas bodo prijazno sprejeli izurjeni inštruktorji, ki bodo skrbeli za vašo varnost. Vas in vaše otroke bodo najprej naučili pravil plezanja po krošnjah dreves in obnašanja v parku, nato pa vas ves čas spremljajo in vam pomagajo. Park je zgrajen skladno z EU standardom EN 15661-1 in kot tak zagotavlja 100 % varnost vseh obiskovalcev.
Gostišče Vidrgar je iz Ljubljane oddaljen le 35 km. Doživite razgibano zeleno okolico, ki je polna prijetnih presenečenj.
Nastanjeni boste v prijetni dvoposteljni sobi depandanse tik ob gostišču Vidrgar, ki je iz Ljubljane oddaljeno le 35 km. V sobi vas bo pričakala pijača dobrodošlice. Sobe nudijo kopalnico s tušem in straniščem, TV in radio, telefon, dostop do interneta in nekatere tudi balkon.
V sprostitvenem kotičku se boste razvajali v zasebni savni, ki bo za 3 ure samo vaša in zajema lasten prostor s savno, tušem in počivalniki. Savnanje toplo priporočamo za krepitev imunskega sistema, čiščenje kože, pospešitve prekrvavitve, pospeševanje izločanja strupenih snovi iz telesa. Gostišče nudi tudi pestro izbiro odličnih masaž ob doplačilu.
Na večerjo se boste odpravili v gostišče z bogato družinsko tradicijo, ki ima svoja vrata odprta že od leta 1966. Navdušili vas bodo z odličnim 4-hodnim menijem:
Pozdrav iz kuhinje (skutni namaz z bučnim oljem in zeliščnim pestom, tatarski biftek z zeliščnim maslom, pršut)***Postrvin file na žaru, ajdova kaša z jurčki***Jelenov file ali steak ali puran s prilogo***Hišna sladica


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Streching telesa (spletni program)
-28%
OMEJENA KOLIČINA
TNZ preoblikovanje telesa (spletni...
-28%
OMEJENA KOLIČINA
Vadba za nosečnice (6-mesečni spletni...
-49%
OMEJENA KOLIČINA