Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Sončna hiša: Prestižen wellness oddih v oazi dobrega počutja že od 120 € za 2 osebi! Na voljo tudi ponudba s kopanjem v Termah BANOVCI.

Sončna hiša: Prestižen wellness oddih v oazi dobrega počutja že od 120 € za 2 osebi! Na voljo tudi ponudba s kopanjem v Termah BANOVCI.

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Ne zamudite ekskluzivne ponudbe in se razvajanje v prestižni Sončni hiši! Popoln 2-dnevni wellness odkop v oazi dobrega počutja ob neomejenem “crkljanju” v Sončnem wellnessu, domačem energijskem zajtrku, kozarčku penine v...


V tako skrbno opremljeni vili se lahko človek zaziba v intimnost in sproščenost, kakršne je deležen le doma. Obenem pa mu razkošnost storitev, namenjenih skorajda „nesramnemu“ razvajanju, omogoča doživetja, primerljiva le s tistimi v hotelih najvišje kategorije. V Sončni hiši domuje "hotel", v katerem je še posebej poudarjena osebna obravnava gostov. Ne glede na to ali boste uživali v izvrstnem izboru jedi ob zajtrku ali pa le počivali v Sončni sobi, vam bo njihovo osebje vselej na voljo. Obiščite jih in se prepustite čarobnosti presenečenj, ki so jih pripravili za vas! Zadali so si precej zahteven cilj. Radi bi, namreč, da bi se sleherni gost v Sončni hiši počutil »kot doma, če ravno je daleč od doma«. Prav gotovo se sprašujete: Le kako jim bo to uspelo?
V petih prostornih in okusno opremljenih luksuznih sobah, v prelepi podeželski vili, v osrčju pristnega naravnega bogastva Prlekije, lahko gostijo največ 13 gostov hkrati in vam tako ponudijo še kako potrebno diskretnost in udobje.  S pomočjo njihovega edinstvenega wellness vrta, pa vas za nameček povsem nežno »odklopijo« iz neprestane borbe s časom, ki ga narekuje dandanašnje urbano življenje. Tudi vse njihove sobe so zamišljene tako, da lahko zadovoljijo potrebe vsakega posameznika. Vsako so opremili unikatno, premišljeno, z detajli, ki vam bodo preprosto morali vzbuditi domišljijo. Vsaka soba je drugačna, izberite si svojo!
V Sončni hiši so veliko pozornosti namenili oblikovanju t.i. »zdravih zajtrkov«, saj so prepričani, da k naravnemu okolju sodi le naravna in zdrava prehrana. Tako bodo vaše okušalne brbončice zapeljali z najokusnejšim zajtrkom, ki bo oblikovan  iz skrbno izbranih sestavin. V želji, da bi se vaš dan začel nepozabno, vas bodo pocrkljali z odličnimi marmeladami, salamami, namazi, naravnimi sadnimi sokovi ter sveže pečenim kruhom, sadnimi pitami ali potičkami. Pa tudi spali boste lahko, dokler se vam zljubi, saj bodo zajtrk pripravili posebej za vas. Najpomembnejši obrok dneva si boste lahko privoščili tudi na vrtu v prelepi naravi.
Če imate radi savno, vas bo v neposredni bližini Sončne hiše, na vrtu razveselil tudi wellness kotiček, v katerem boste lahko poleg programov za dobro počutje uživali tudi v enkratnem panoramskem razgledu. Tako se boste lahko, denimo zvečer, sprostili ob masaži in se poslovili od še enega v vrsti nepozabnih in doživetij polnih dni. 

V Sončnem wellnessu vam bodo priporočili »crkljanje« v finski in BIO zeliščni savni. Po savnanju si boste lahko odpočili ob prijetni glasbi in okusnem čaju ter sadju v prijetnem prostoru za sproščanje ali pa se predali koristnim učinkom hidromasažnega bazena. Na vašo željo vas bodo njihovi izkušeni maserji z nebeškimi vonjavami in dotiki aromaterapevtskih masaž popeljali do popolne sprostitve in ravnovesja. Za dodatno nego vašega telesa v wellnessu so za vas izbrali vrhunsko kozmetiko iz Provanse L’occitane.

Dobrodošli tudi v čudoviti naravi, v osvežujočem vrtu, kjer bo vsak od vas našel svoje »mesto pod soncem«. Lahko se boste prepustili domišljiji, božajoči vodi v masažnem bazenu, sončnim žarkom ali ležanju pod milim nebom ali pa navsezadnje tudi branju zanimive knjige ob skodelici aromatičnega čaja, s katerim vam bodo postregli na ugodja polni terasi. Hja, če pa ste med tistimi, ki vam že ni pomoči, se lahko tudi v kakšnem drugem, bolj oddaljenem kotičku vrta, povežete z norim svetom in se zatopite v brskanje po internetu.
Poleg neomejenega SPA razvajanja v Sončni hiši sta v drugi ponudbi (Mestoidej paket - 2 DNI za 2 osebi in kopanje v Termah Banovci -50%) vključeni še 2 kopalni karti za kopanje v bližnjih Termah Banovci. Torej, s seboj ne potrebujete ničesar, vse kar potrebujete, vas že čaka v Sončni hiši!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.