Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Park Resort - Villas Park, Poreč, Istra, Hrvaška - 912 EUR - 3x nočitev v luksuznih vilah Villas Park za 4 osebe, Neomejeno kopanje v zunanjih bazenih Park Resorta

Park Resort - Villas Park, Poreč, Istra, Hrvaška - 912 EUR - 3x nočitev v luksuznih vilah Villas Park za 4 osebe, Neomejeno kopanje v zunanjih bazenih Park Resorta

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Edinstven počitniški užitek v krogu najbližjih vam nudijonovo zgrajene Vile Park v Poreču. Elegantne vile v okrilju prekrasnega ParkResorta vam bodo ponudile počitnice, o katerih sanjate. ✔2 kmoddaljene od centra Poreča✔100-300 m oddaljene od plaže ✔Vodno igrišče za vse starostne skupine ✔Programiza otroke (mini club)


Če želite preživeti popolne družinske počitnice v Poreču,izberite Vile Park sredi zelenja na novi družinski destinaciji Park Resort.Tukaj boste v zasebnosti svoje vile uživali v bogati ponudbi raznovrstnihvsebin s številnimi zabavnimi vodnimi atrakcijami. Vzdrževane zelene površineso zaščitni znak Park Resorta, ki je skladno povezan s hrastovim in cedrovimgozdom. V najbolj ekskluzivnem delu tega mirnega naselja vas pričakujejomoderno opremljene vile, ki nudijo tako potrebno udobje in zasebnost.


Vile Park, ki ležijo ob lastnem bazenu, so opremljene zapopolne počitnice, njihovo ponudbo pa dopolnjujejo tudi mala poletna kuhinja,udobje lastnega parkirnega prostora in prostorne terase, ki nudijo prostor zavesela druženja, a tudi za sprostitev in uživanje v toplih sončnih žarkih. Vsadružina lahko preživi aktivne trenutke na plaži, bazenu, otroških igriščih,teniških igriščih, v športnem centru in ob animaciji.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.