Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Aktivni oddih - Gostišče Smogavc, Gorenje pri Zrečah, Slovenija - 164 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Aktivni oddih - Gostišče Smogavc, Gorenje pri Zrečah, Slovenija - 164 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Gostilna in prenočišče terturizem na kmetiji Smogavc je družinsko podjetje, katerega tradicijo negujejože od leta 1988. Zraslo je ob robu slikovite pohorske vasice Gorenje priZrečah, na jugovzhodni strani zreškega Pohorja, na višini 760 m.


 V 30. letih razvojavizije se je podjetje iz majhne vaške gostilne razvilo v celostni turizem intako vam lahko danes ponudijo bodisi domačo lokalno kulinariko, obogateno ssezonskimi okusi, katerih sestavine pridelamo tudi na njihovi kmetiji terokoliških kmetijah, bodisi namestitve v sobah s pridihom pohorskega sloga alisodobno opremljenih in prostornih apartmajih na turizmu na kmetiji. Vse skupajvam, le slabih 700 m pod Roglo, začinijo s kančkom wellnessa, ki ga lahkodoživite v naši edinstveni savni v brunarici.


Od vsega dobrega prevzeti lahko šeuživate v zelenem in mirnem okolju ob panoramskem razgledu v dolino protimestoma Zreče in Slovenske Konjice, saj vam pogled vse od hribov nad Zasavjemin Celjsko kotlino pa tja preko Dravinjske doline do daljnega zagrebškegaSljemena. Vizija 30-letne tradicije je vedno bila in še naprej ostaja sledenjenovim trendom v turizmu in željam gostov.


Pustite se razvajati s čudovitokulinariko, udobno namestitvijo in kančkom wellnessa in verjemite – vsakdo bonašel kaj zase.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.