Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

TOP SEZONA - ODDIH za 2 osebi v apartmajih Moretto v SELCAH pri Crikvenici (kuponi so unovčljivi do 31.8.2018)

TOP SEZONA - ODDIH za 2 osebi v apartmajih Moretto v SELCAH pri Crikvenici (kuponi so unovčljivi do 31.8.2018)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Sonce, morje, plaže ... Poletje vabi!
Če si še niste rezervirali svojih, vas vabimo na očarljivo Crikveniško riviero, slikovito turistično destinacijo, katere lepoto slikajo mesta kot so Crikvenica, Jadranovo, Dramalj in Selce! Vsako ima edinstveno identiteto, stkano iz dragocene antične zgodovine, stoletno turistično tradicijo ter privrženosti morju in ribolovu.
Oddih boste preživeli v prelepi rustikalni hiši, ki se nahaja v čudovitem mestu Selce, le 100 metrov od morja, 50 m od centra in le 2 km od centra Crikvenice in znanih peščenih plaž.
Apartmaji so kompletno opremljeni, imajo kuhinjo, spalnico/dnevno sobo, kopalnico z WC-jem, manjšo shrambo ter teraso, na kateri lahko pojeste zajtrk ali spijete kozarec vina ob pogledu na morje ter sončni zahod.
Selce je tipično obmorsko mesto s stoletno turistično tradicijo. Nekoč je bila vas ribičev in kamnosekov, danes pa je izjemno zanimiva turistična destinacija. Selce je nosilec številnih nagrad za kakovost in režim oskrbe mesta. Zabaven dopust v Selcu omogočajo plaže, ki že več let nosijo Modro zastavo, ki je sinonim za jamstvo čistoče morja. Ob plaži je speljana tudi peš pot do Crikvenice, ki ponuja kulturno-zabavni program ter možnost za številne športne aktivnosti.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.