Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Odličen 8-DNEVNI ODDIH za 6 OSEB v apartmajih IVAN*** v CRNI PUNTI pri Zadru - Termini ČEZ CELOTNO SEZONO, do 5. 9. 2018

Odličen 8-DNEVNI ODDIH za 6 OSEB v apartmajih IVAN*** v CRNI PUNTI pri Zadru - Termini ČEZ CELOTNO SEZONO, do 5. 9. 2018

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite osem nepozabnih dni v mestu Crna Punta! Ponudba zajema nastanitev v apartmajih Ivan za kar 6 oseb, termini pa so na voljo vse do 5. 9. 2018.
APARTMAJI IVAN ***
Vsi apartmaji so polno opremljeni. Kuhinja ima hladilnik z zamrzovalnikom, štedilnik s pečico ter posodo za kuhanje. Apartma ima 2 spalnici z zakonsko posteljo, v dnevni sobi pa se nahaja raztegljiva zofa, iz katere se dobi še 2 dodatni ležišči. Kopalnica je opremljena s tuš kabino. Pričakala vas bo tudi posteljnina, brisače, fen, radio. Hišni ljubljenčki so dovoljeni. Gostom Apartmajev Ivan je na voljo tudi parkirno mesto.
CRNA PUNTA
Mestece se nahaja v bližini Karina pri Zadru, ki je turistično zelo obiskana destinacija. Nad Karinom bedi gorovje Velebit, obkroža pa ga čisto modro morje. Mesto vas bo navdušilo s svojo majhnostjo in domačnostjo na edinstvenem in prelepem območju narave, kjer se srečata zadnji krajec gorovja Velebita in prečudovito morje. Mešanica svežega Velebitskega zraka in morskega Karinskega tvori izjemno dobro klimo, ugodno za vse astmatike.
KARIN
Karin je mesto v severni Dalmaciji, ki se razteza od Karinskega morja in ob vznožju gore Bukovice med reko in potokom Karišnica, ki ločuje vas Kruševo od Karina. Območje plaže ponuja kar nekaj turističnih možnosti za zabavo in rekreacijo. Gre za naselja, ki so bolj družinska, pristna in občutek domačnosti se čuti prav na vsakem koraku. Karinska plaža je dolga več kilometrov in  poleti prebiva tu več kot 8000 gostov na dan. Veliko gostov obišče Karin tudi zaradi posebnega zdravilnega blata, ki se nahaja majhnem predelu med gornjim in dolnjim Karinom, ter se z blatom mažejo po celem telesu. Blato pohvalijo predvsem tisti, ki se že leta borijo revmo in različnimi bolečinami. Območje Karina je velik potencial, v katerem se postopoma že razvija turizem v pravem smislu besede (manjši kampi, družinski hoteli in apartmaji, športom in rekreacija). Karin se nahaja tudi blizu večjega mesta Zadra, ki pa je po svoji vsebini izjemno zanimiv in vreden ogleda.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.