Studio Kvadrus: ULTRA sprostitvena masaža - 85-minutna simbioza petih masaž za 2 osebi (85 minut) le 45,90 €

Studio Kvadrus: ULTRA sprostitvena masaža - 85-minutna simbioza petih masaž za 2 osebi (85 minut) le 45,90 €

95%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Simbioza petih masaž je posebna ultra sprostitvena masaža, ki vključuje reiki terapijo, suho masažo lasišča, masažo vratne hrbtenice, telesa in stopal. 85-minutna masaža za 2 osebi vas bo tokrat stala le 45,90 €, namesto 180...


 SIMBIOZA PETIH MASAŽ
Ta posebna ultra sprostitvena masaža traja 85 minut in vključuje :- 10 minut reiki terapije- 10 minut suhe masaže lasišča- 10 minut masaže vratne hrbtenice- 35 minut masaže telesa- 20 minut masaže stopal
10 MINUT REIKI TERAPIJEREJKI TERAPIJA: Rejki je japonska beseda in pomeni univerzalno življenjsko energijo. Tehnika rejki je neboleča in varna. Vse bolezni najprej nastanejo na našem energetskem telesu in šele potem  se spustijo na fizični nivo. Zato je dobro poskrbeti za naše zdravje še predenj zbolimo na fizičnem nivoju. Ko že zbolimo imamo potem malo več dela, da se ponovno vzpostavi ravnovesje v organizmu.POTEK TERAPIJE: Pretok energije po telesu se vzpostavi z rahlim dotikom terapevtovi rok na    več točkah vašega telesa. Med tem, ko udobno ležite na masažni mizi, vas terapevt med seanso še meditira, da se popolnoma sprostite in potopite v alfa stanje.
10 MINUT SUHE MASAŽE LASIŠČAEden od načinov sproščanja je tudi masaža lasišča, poleg tega je koristna proti izpadanju las, pomaga pri dobri prekrvavitvi lasišča, lasni čebulici dovaja hranilne snovi in kisik, pospeši nastajanje novih las. Pomaga tudi pri odpravljanju stresa, preprečimo nastajanje prhljaja, odpravlja glavobole, ublaži migrene. Pomaga pri preprečevanju nastajanja plešavosti, pospešuje rast novih las.
10 MINUT MASAŽE VRATNE HRBTENICEMasaža vratne hrbtenice zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost ali druge funkcijske motnje.
35 MINUT MASAŽE TELESAMasaža je osnovni naravni način ohranjanja zdravja. Dotik je najbolj naravni način, ki pomaga pregnati depresijo, razdražljivost in bolečino. Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade.
20 MINUT MASAŽE STOPALMasaža stopal je primerna za vse ljudi vseh starosti in pomaga pri različnih akutnih in kroničnih težavah. Pomaga pri relaksaciji telesa in duha. S pritiskanjem ali masiranjem točk na nogah dosežemo pozitivne efekte na določenih delih telesa.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.