Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terme Topolšica, Wellness Zala: 3 ure romantičnega razvajanja in popolne intime le za vaju -41%

Terme Topolšica, Wellness Zala: 3 ure romantičnega razvajanja in popolne intime le za vaju -41%

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Izjemna ponudba za pare in vse zaljubljence! 3-urni zakup tematsko obarvanega VIP prostora s finsko in turško savno, jacuzzijem, počivališčem in zasebno kopalnico. Ponudba poleg VIP zakupa vključuje tudi solni piling, pladenj suhega...


Zasebni sprostitveni prostori Wellness centra Zala nudijo popolno kombinacijo intimnosti in razkošja; za trenutke, ki jih želimo posvetiti le sebi in svojim najdražjim. Trije zasebni wellness prostori vas bodo popeljali skozi ambient veličastnega Rima, skrivnostnega Orienta in romantične japonske tradicije.
VIP wellness sobe so namenjene romantičnemu razvajanju za pare, vsaka od njih pa obiskovalce razvaja s finsko in parno kopeljo, whirlpool bazenom, mini barom in udobnimi počivalniki. Vsak prostor je opremljen še z WC-jem, tušem in garderobo.
V čudovitem ambientu savn in kopeli boste uživali popolno mero zasebne sprostitve.
Terme Topolšica krasi zavidljiva tradicija zdravljenja in zdravilstva, zadnje posodobitve pa zdravilišče spreminjajo v razkošen termalno-turistični kompleks. Najsodobnejši wellness programi zdravilišča bodo zadovoljili še tako zahtevnega gosta, pestrost ponudbe pa bo v Topolšico privabila najrazličnejše obiskovalce. Terme Topolšica z značilnimi naravnimi danostmi poosebljajo vse tisto, kar potrebujeta telo in duša sodobnega človeka.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.