Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Pahuljica, Vlašić, Bosna in Hercegovina - 51 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (otrok do 7. leta v postelji s starši brezplačno), 1x zajtrk za 2 osebi

Hotel Pahuljica, Vlašić, Bosna in Hercegovina - 51 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi (otrok do 7. leta v postelji s starši brezplačno), 1x zajtrk za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Pahuljica s svojim videzom in poslovno usmeritvijodopolnjuje obstoječe vrednote gore Vlašić. Ves čas, od začetka do danes,spodbuja svojo ljubezen do narave, in to je tisto, zaradi česar se gosti karnaprej vračajo nazaj v te pravljične predele, kjer je hotel začel svojo zgodbo.Pahuljica je gorski tip hotela, ki se nahaja na začetni postaji vlečniceBabanovac, kar odpravlja potrebo po tem, da bi si iskali drugo namestitev naVlašiću.


Hotel ponuja tudi wellness program za sprostitev inrekreacijo. Hotelski Body&Soul center deluje s ciljem zadovoljstva in relaksacijetelesa in duha. Body&Soul je oaza miru, sprostitve, uživanja, je vašezatočišče. Čarobnost dišav, glasbe in luči vas bodo odpeljali na neko drugomesto, kjer prevladuje harmonija telesa in duha, in kjer stres nima kaj iskati.


V Ski baru prevladuje popolno domače vzdušje. Čez dan je tomesto posebej priljubljeno za oddih športnikov in ljubiteljev narave, ki seprihajajo sprostiti sem sprostiti po sprehodu ali smučanju. V večernih urah pa je to mesto priljubljenomed mladimi ali med tistimi, ki se želijo sprostiti v sproščeni atmosferi. Zatose tukaj organizirajo tudi zabave.


Hotel ponuja 32 luksuzno in sodobno opremljenihdvoposteljnih, triposteljnih in štiriposteljnih sob. ena izmed njih bo sigurnopredstavljala vaš dom, oziroma mesto, kjer se boste počutili kot doma. Vsaka sobaima lastno kopalnico s tušem, sodobno in luksuzno pohištvo, mini bar insatelitsko televizijo. Če si zaželite oddiha in tišine, vam je v vaši sobizagotovljen mir in zasebnost.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.