Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Grand Hotel Primus, Ptuj, Slovenija - 247 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Economy sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, 2x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

Grand Hotel Primus, Ptuj, Slovenija - 247 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Economy sobi s francoskim ležiščem za 2 osebi, 2x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Si predstavljate kratek oddih od vsakdanjika v stilu Rimljanov? Sprostitev v odličnem wellness centru in razvajanje s kulinaričnimi dobrotami. Vse to in še veliko več lahko dobite prav v Grand Hotelu Primus, ki je znan po razvajanju svojih gostov.


Grand Hotel Primus je pribežališče za vse, ki si želite povrniti vitalno energijo in se obkrožiti z zdravjem, harmonijo in dobrim počutjem. To so darovi, ki zaznamujejo kakovost našega življenja. Skupno jim je, da izvirajo iz človekove notranjosti, zato vas v Grand Hotelu Primus spodbujamo, da se z zdravo prehrano, aktivnim sproščanjem in wellness tretmaji vrnete k sebi ter znova vzpostavite notranje ravnovesje. V Grand Hotelu Primus ste na prvem mestu vi. Čas je, da si podarite nov polet za razgiban vsakdan!


Pridih bogate rimske preteklosti mesta je mogoče čutiti na vsakem koraku – gostje hotela se lahko sprostijo v wellness centru rimskega stila ali razvajajo s kulinaričnimi dobrotami, katerih recepti segajo v daljno preteklost. Drugemu tipu uživačev je namenjeno Golf igrišče Ptuj. Rimski pridih preveva tudi kongresne storitve. Ob hotelu se nahaja velik termalni vodni park z olimpijskim bazenom za male in velike uživače.


Bivali boste v dvoposteljni Economy sobi, ki je izredno elegantna in udobna dvoposteljna soba s francoskim ležiščem širine 160 cm in balkonom. V sobi (20 m2) je kopalnica s tušem in WC-jem, pisalna miza in stol.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.