Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Celodnevni izlet s kolesom - Premantura, Premantura, Istra, Hrvaška - 43 EUR - 1x 8-urni poldnevni izlet s kolesom za 1 osebo, 1x kosilo za 1 osebo

Celodnevni izlet s kolesom - Premantura, Premantura, Istra, Hrvaška - 43 EUR - 1x 8-urni poldnevni izlet s kolesom za 1 osebo, 1x kosilo za 1 osebo

7%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Celodnevni izlet s kolesom se začne ob 10. uri. Izletse bo začel in končal v mestu Premantura na naslovu Selo 63 (nasproti Surf Bara). Med celodnevnim izletom se bojoudeleženci spustili po kolesarski poti na spodnjem Kamenjaku, tukaj bo pavza,kjer bo potekal obisk Dino parka in kjer bojo udeleženci videli dinozavrskeodtise ter se kopali na osamljenih plažah. Potem sledi izlet po stezah na Gornjem Kamenjaku in kosilo v Safari Baru. Vodič bo določil hitrostizletov, tako da se izlet izvaja na varen način in s hitrostjo, ki jo lahkospremljajo vsi udeleženci izleta. Pot bo dolga okoli 30 km.


Kamenjak se nahaja na jugu Istre, blizu Premanture, približno deset kilometrov od Pule. Iz Premanture do Kamenjaka lahko pridete z avtom, kolesom ali čolnom. Za polotok dolžine 3.400 metrov je značilna razčlenjena obala z več kot 30 slikovitih zalivov s kristalno čistim morjem ter številne kamnite in peščene plaže. Kamenjak velja za enega najlepših Sredozemskih polotokov.


Poleg izleta s kolesom obiskovalci Kamenjaka lahko doživijotudi številne druge dejavnosti, kot so uživanje v številnih barih na plaži,obisk otočkov okoli Rta Kamenjak ali kopanje v kristalno čistem Jadranu.Medulinski arhipelag (znan kot Rt Kamenjak) je en izmednajbolj priljubljenih in zanimivih krajev v Istri. Naravne krajine, ki so redkovidne in številne redke in endemične vrste rastlin in živali so razlog začarobnost tega kraja. 


Vsi ljubitelji morja, kupon za celodnevni izlet s kajakom lahko kupite tukaj: 
https://www.megabon.eu/sl/ponudbe/hrvaska/premantura-istra/celodnevni-izlet-s-kajakom-premantura-163...

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.