Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terme 3000 - Bungalovi, Moravske Toplice, Slovenija - 157 EUR - 2x nočitev v bungalovu za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Terme 3000 - Bungalovi, Moravske Toplice, Slovenija - 157 EUR - 2x nočitev v bungalovu za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Terme 3000 – Moravske Toplice so ene večjih term v Sloveniji in ponujajo širok spekter zabave za vse generacije.

Glasno in razigrano zabavo vam ponujajo v enem največjih vodnih parkov, umirjen počitek pa v poživljajočem objemu krošenj velikih panonskih dreves in wellness centra. Poskrbljeno je tudi za potrebe poslovnih gostov, katerim sta zagotovljena zasebnost in odmik od termalnega vrveža.

Za pustolovce in ljubitelje etnološkega izročila bo bivanje v značilnih panonskih hišicah, kritih s slamo, pravo doživetje. Tudi zaljubljenci v podeželsko romantiko bodo v zavetju te prijazne turistične vasice doživeli popoln odmik od stresnega vsakdana. Bungalovi razpolagajo s sodobno opremljeno kopalnico, satelitsko TV in teraso. V vsaki hišici so po štiri dvoposteljne sobe z lastnimi vhodi. Od bazenskega kompleksa Terme 3000 so oddaljene do 150 metrov.

Neskončne zelenice, pristno prekmursko okolje, prvobitne rastlinske in živalske vrste, raznovrstni golfski izzivi, najdaljša luknja v Sloveniji … Vse to najdete na Golf igrišču Livada le nekaj korakov stran od Hotela Livada Prestige. Golf igrišču Livada se z 18 igralnimi polji razprostira na več kot 50 hektarjih in kot naravni park obdaja turistični kompleks Terme 3000 – Moravske Toplice.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.