MASAŽA SVEŽE POLETJE, Z MANDLJEVIM OLJEM, Z DODANIMI ESENCAMI ROŽMARINA, EVKVALIPTA IN SIVKE, 60 MIN! Ostanite v formi in zdravi. Studio Kvadrus, LJ!

MASAŽA SVEŽE POLETJE, Z MANDLJEVIM OLJEM, Z DODANIMI ESENCAMI ROŽMARINA, EVKVALIPTA IN SIVKE, 60 MIN! Ostanite v formi in zdravi. Studio Kvadrus, LJ!

67%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA ZAJEMA MASAŽA SVEŽE POLETJE, Z MANDLJEVIM OLJEM, Z DODANIMI ESENCAMI ROŽMARINA, EVKVALIPTA IN SIVKE, 60 MIN
masira vas lahko maserka ali maser, specializiran za posebne masaže, zato je priporočljiva pravočasna rezervacija
delamo vsak dan od 7,00 do 22,30 uredelamo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letuuporabljamo izključno slovenska olja 
tudi pri nekaterih specialnih masažah je na voljo le en izvajalec, zato je nujna pravočasna rezervacijarok unovčenja do 1.10.2018Pričakali vas bomo v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo.
ZAKAJ MANDLJEVO OLJE?
je vsestransko olješčiti, mehča, pomirja in hrani kožoz nanosom mandljevega olja na kožo povečamo cirkulacijovpliva na termo regulacijo celega telesavrača koži prožnost in mehkobohrani kožo in jo ohranja prožno in mladoje primerno za vsak tip kožesodi med odlična olja za sprostitevZAKAJ ROŽMARINOVA ESENCA?
deluje stimulativno na vse čutepospešuje krvni obtokosvežuje kožorazkužujepoživlja in pozitivno učinkuje na miselne proceseker je nadvse pomembna pri masaži bolečih mišicZAKAJ SIVKINA ESENCA?
deluje blagodejno pri vseh kožnih težavah.deluje izredno tonično na suho, mastno in zrelo kožo.deluje tudi na podkožno tkivo,kožo obnavlja in odpravlja srbečicodeluje tudi regenerativnoje primeren za uporabo po britju ter za nego manjših ranic ali opeklin. ZAKAJ EVKALIPTOVA ESENCA?
hladi in osvežujekoristi pri mišično-skeletnih bolečinahje močan antiseptik, antirevmatik.lajša bolečinedelujejo pozitivno na naše dobro počutjeker je naravenzbistri misli in pomaga pri glavobolihMASAŽA JE TUDI LEPO DARILO
KAJ SE DOGAJA MED MASAŽO?
Sproščajo se napete mišiceTelo se segrevaUstvarijo se pogoji za boljše dihanjePoveča se izločanje odpadnih in škodljivih snoviRazteza se vezno tkivo sklepovPreko živčevja deluje na notranje organe


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.