Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Drugačen oddih - Eko Vas Kotli, Kotli, Istra, Hrvaška - 118 EUR - 2x nočitev v Eko kamniti hiški (hiški 6 in 7) za 2 osebi, Uporabo zunanjega bazena in ležalnikov (odvisno od vremenskih razmer)

Drugačen oddih - Eko Vas Kotli, Kotli, Istra, Hrvaška - 118 EUR - 2x nočitev v Eko kamniti hiški (hiški 6 in 7) za 2 osebi, Uporabo zunanjega bazena in ležalnikov (odvisno od vremenskih razmer)

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite sanjske počitnice v kraju, kjer se reka Mirna združi s starodavnim bogastvom vodnih mlinov in poveže zemljo in vodo v pričakovanju vrnitve. Eko vas Kotli se nahaja v samem središču Istre, v bližini Buzeta, Huma in Motovuna, od morja pa je oddaljena le 35 minut. Sprostitev je zagotovljena!


V etno vasi je ohranjenihokrog 15 hiš. Leta 2011 so obnovili 8 kamnitih hiš. Gostom je, polegnastanitve, na voljo tudi zunanji bazen, žar, kamniti stoli ter tradicionalen istrski kamin v hiši. 


Zelena notranjost Istreje znana kot raj za ljubitelje narave. Istrski hribi, reke, gozdne poti sopopolna izbira za spoznavanje notranjosti polotoka. Med sprehajanjem bosteuživali v naravnih lepotah, kot so slapovi, jezera, vasice in kanjoni. Le nekajkilometrov od vasice Kotli se nahaja ranč, kjer lahko uživate v jahanju obstrokovni pomoči usposobljenih inštruktorjev. Okolica je znana po najdiščih okusnihtartufov in špargljev. Vsem ljubiteljem adrenalina je na voljo organizacijaenduro vožnje po gozdnih poteh. Prednost kamnitih hišk je vsekakor tudi bližina Istrskih toplic, kjer se lahko sproščate v številnih wellness tretmajih insvojemu telesu povrnete pozitivni duh z raznimi terapijami! V kolikor želitedoživeti Istro iz ptičje perspektive, imate na voljo možnost leta z balonom natopli zrak ali z letalnim padalom z bližnje planine. Le 15 km stran od vasicepa se nahaja golf igrišče (18 lukenj), na poti nazaj pa vam priporočamo ogledMotovuna, eno izmed najlepših mestec v Istri.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.