Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

ODLIČNA NAPRAVA ZA TRENING TREBUŠNIH MIŠIC! SIX PACK KOMPLET za fit postavo + BREZPLAČNA POŠTNINA

ODLIČNA NAPRAVA ZA TRENING TREBUŠNIH MIŠIC! SIX PACK KOMPLET za fit postavo + BREZPLAČNA POŠTNINA

41%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pripravite se na poletje s priljubljeno napravo za trening trebušnih mišic! Six pack komplet stimulira trebušne mišice in jih pomaga izoblikovati hitro in varno. 
Six pack komplet nadenete na predel trebuha ali na ostale dele telesa (boke, križ, ramena, roke, stegna...). Elektrode pritrdite s pomočjo visoko konduktivnega gelnega lističa za večkratno uporabo, tako da ne potrebujete nanašati posebnih gelov. Tehnologija s pošiljanjem signalov mišicam povzroča njihovo krčenje in sproščanje. Na voljo imate 6 različnih načinov in 15 različnih stopenj intenzivnosti. 
Priporočljiva uporaba je največ 20 minut na dan, kar je enako, kot če bi pretekli 2000 metrov ali delali trebušnjake 60 minut.
Lastnosti:Primerno za trebuh, stegna, ramena, roke, križ, vrat, boke itd.Lahko ga uporabljate med gledanjem televizij1, med hišnimi opravili ali v telovadnici.Za delovanje so potrebne baterije – 2x AAA baterije (za vsako Fitness glavno enoto) (niso priložene)Material: ABS plastika, poliuretan (silikonske blazinice)
Six pack komplet za fit postavo ne uporabljajte v primeru, da:ste noseči,imate srčni spodbujevalnik,če bolehate za rakom ali epilepsijo,če ste pod zdravniškim nadzorom zaradi kognitivne motnjeimate poškodovano kožo,ste srčni bolnik ali imate srčni spodbujevalnik,imate hipertenzijo. >


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.