Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Last minute poletje - Club Vala, Selce, Hrvaška - 609 EUR - 7x nočitev v studio apartmaju za 2 osebi, Posteljnina in brisače

Last minute poletje - Club Vala, Selce, Hrvaška - 609 EUR - 7x nočitev v studio apartmaju za 2 osebi, Posteljnina in brisače

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Selce so priznano kopališko mesto, ki leži le malo stran od Crikvenice. Po kopanju v Kvarnerju se lahko odpočijete v Clubu Vala s štirimi zvezdicami, kjer se v primeru dežja lahko ogrejete tudi v njihovem wellnessu. Tako je Apart Hotel Club Vala vaš idealna izbira za kratek oddih ob morju.   

 

Selce se spogledujejo z otokom Krkom čez ožino, do njega pa lahko pridete s čolnom ali s katerim od organiziranih izletov z barčico. Mesto je s širitvijo v prejšnjem stoletju začelo pridobivati na veljavi kot priljubljena turistična destinacija, ki s svojo blago mediteransko klimo in z bogato kulturno zgodovinsko tradicijo privablja goste z vsega sveta.

 
Vse sobe in apartmaji vključujejo televizijo z ravnim zaslonom, klimatsko napravo in majhen predel s sedežno garnituro, apartmaji ter studii pa še majhno kuhinjo in jedilnico. V kopalnici so na voljo prha, sušilec za lase in kopalni plašči.V restavraciji strežejo mednarodne jedi in lokalne specialitete. Na razpolago je brezplačno parkirišče.
 

Po kopanju in sončenju na plaži se lahko sprostite s sprehodom po promenadi ob morju in na terasi bližnjih hotelov. Vaš oddih bo še zanimivejši in pestrejši z najemom sandolinov, igranjem namiznega tenisa ali odbojke na pesku, najmlajši pa se bodo zabavali na otroškem igrišču.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.