Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

MK Mountain Resort - Grand Hotel & Spa, Kopaonik, Srbija, Srbija - 117 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni standard sobi za 2 osebi, 1x polpenzion za 2 osebi

MK Mountain Resort - Grand Hotel & Spa, Kopaonik, Srbija, Srbija - 117 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni standard sobi za 2 osebi, 1x polpenzion za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Grand Hotel & Spa se nahaja na ekskluzivni lokaciji, vbližini smučišča in žičnic v čudovitem okolju Narodnega parka Kopaonik. 201moderno opremljenih sob in apartmajev ponujajo udobje, ki jih dopolnjujejoštevilne možnosti za sprostitev in uživanje skozi celo leto.


Elegantne standardne dvoposteljne sobe vključujejo zakonskoposteljo (200x160cm), kopalni plašč, sušilec za lase, LCD-televizijo,DVD-predvajalnik, mini bar, telefon in brezžični internet.


Grand Oasis Spa & Wellness Center (površine 1800 m²) jearhitekturna poezija za oči in oaza za dušo. Uporabne ugodnosti Spa &Wellness centra so prilagojene potrebam današnjega časa in so namenjene vašemuedinstvenemu doživljanju, s ciljem doseganja vitalnosti, lepote in harmonije.Gostom so na voljo zunanji bazen in jacuzzi, notranji bazen, finska savna,infrardeča savna, ruska kopel, hammam, amfiteater finska savna, aroma - parnakopel, tropski dež, slano - ledena jama. Pridite in doživite lepote, ki vaspričakuje v Grand Oasis Spa & Wellness Centru.Fitnes center je opremljen z najnovejšo opremo za vadbo.Ostanite v stiku z osebnim treningom ali skupinsko vadbo, pilates telovadbo,aerobiko in jogo.


Toplo gorsko vzdušje je idealno tako za jutranjo kavos pogledom na naravo kot za kratek odmik od vsakdanjega življenja in dolgesprehode v naravi. Hotelska restavracija ponuja čarobni prostor, kjer lahkopreživite nepozaben večer ob dobri hrani in poslušate zgodbe iz Kopaonika.Mesto, ki ga boste vedno znova obiskali zaradi narave, počitka in odlične hrane.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.