Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Poletje v Selcah - Apartmaji Moretto , Selce, Hrvaška - 169 EUR - 3x nočitev za 2 osebi, Končno čiščenje

Poletje v Selcah - Apartmaji Moretto , Selce, Hrvaška - 169 EUR - 3x nočitev za 2 osebi, Končno čiščenje

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Selce so priznano kopališko mesto, ki leži le malo stran od Crikvenice. Selce se spogledujejo z otokom Krkom čez ožino, do njega pa lahko pridete s čolnom ali s katerim od organiziranih izletov z barčico. Mesto je s širitvijo v prejšnjem stoletju začelo pridobivati na veljavi kot priljubljena turistična destinacija, ki s svojo blago mediteransko klimo in z bogato kulturno-zgodovinsko tradicijo privablja goste z vsega sveta.


Mesto Selce se nahaja ob glavni cesti in 3,5 km oddaljen od Crikvenice. To čarobno malo mesto je idealna izbira za kratek oddih iz vsakdanjega življenja. Dodatna prednost je bližina drugih manjših in večjih krajev. Otok Krk - največji hrvaški otok, znan po svojih vinogradih, se nahaja nasproti mesta Selce in do njega se lahko pride z ladjo ali organiziranimi izletnimi čolni. Nekaj ​​kilometrov jugovzhodno od Selca je Novi Vinodolski, znan po Vinodolskem kodeksu, starem hrvaškem spomeniku, napisanem v glagoličnem slogu leta 1282. Različne ponudbe v mestu vključujejo možnosti smučanja na vodi, potapljanja, uporabo športnih igrišč, uživanje v številnih restavracijah in različnih kulturno-zabavnih prireditvah ter možnost organiziranja poldnevnih in dnevnih izletov v bližnje kraje in otoke.


Apartmaji Moretto se nahajajo v starem delu romantičnega mesta Selce, v peš coni, le 100 metrov odmorja in 30 metrov od centra mesta. Le 2 km je oddaljena od centra Crikvenice inpoznane peščene plaže.Apartmaji obsegajo dnevno sobo/spalnico s televizijo, zakonsko posteljo inraztegljivi trosed (ležišče za 1 ali 2 osebi), kuhinjo, kopalnico z WC-jemin tuš kabino. Na voljo je tudi senčna terasa z vrtno garnituro. Na terasi se lahko sprostite, medtemko uživate v senci, lahko uživate v zajtrku s pogledom na morje ali v čarobnem sončnem zahodu skozarcem dobrega vina. 200 metrov od hiše se nahaja plačljivo parkirišče.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.