Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARAT za PROFESIONALNO ULTRAZVOČNO in globinsko čiščenje obraza, primeren za GLAJENJE GUBIC, OŽANJE POR in MEHČANJE KOŽE

APARAT za PROFESIONALNO ULTRAZVOČNO in globinsko čiščenje obraza, primeren za GLAJENJE GUBIC, OŽANJE POR in MEHČANJE KOŽE

57%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Privoščite si profesionalne tretmaje za nego kože kar v objemu vašega doma!
Nič več obiskovanja lepotnih salonov in dragega plačevanja za tretmaje, katere morate za boljši rezultat obiskati večkrat! Za vas imamo aparat za ultrazvočno čiščenje obraza in drugih delov telesa, s katerim boste lahko razvajali svojo kožo kot profesionalne kozmetičarke in to brez predhodnega naročanja.
Aparat za ultrazvočno čiščenje je kot pravi mali čudež za kožo vseh starosti. Vašo kožo bo očistil vseh nečistoč, odstranil odmrlo kožo, odpravil gubice, globinsko očistil pore, ogrce, akne, zmehčal kožo, pospešil krvni obtok in vam tako omogočal, da bo vaša koža vidno lepša in pomlajena. Z aparatom za ultrazvočno čiščenje, ki je postal pravi trend v negi kože in ki ga uporabljajo vsi kozmetični saloni, boste od sedaj naprej lahko tudi vi v koraku s časom in boste omogočili svoji koži profesionalne tretmaje kar v svoji kopalnici. Aparat je lahko odlično novoletno presenečenje za vaše najbližnje, ki si želijo lepo in mladostnejšo kožo! :)
Pripomoček za ultrazvočno čiščenje kože ima posebno ploščico, ki oddaja ultrazvočne vibracije, s čimer povzroči odstranitev nečistoč, odmrle kože, ogrcev in aken. Z odstranitvijo odmrlih celic povrhnjice in povečanjem prekrvavitve tkiva aparat pripomore h hitrejši regeneraciji kože. Omenjeni aparat deluje na principu vibracij visokih frekvenc, ki povzročijo izločanje nečistoč, katere se nahajajo globoko v kožnih porah. Vibracije obenem povzročijo nihanje mehkih tkiv, posledično se tkivo segreje, kar se s pridom uporablja za rehabilitacijske namene. Terapija pospeši cirkulacijo krvi in tvorbo kolagena, s čimer prispeva k učinkovitejši naravni obnovi kože in podkožnega tkiva, brez poškodb kože.
Aparat lahko uporabljate tudi za piling celega telesa, saj prekrvavi in pomladi kožo. Terapije z aparatom so še posebej primerne za ljudi s suho kožo, saj bo tako koža globinsko navlažena. Ultrazvočni aparat pospeši proizvajanje kolagena in elastina, zmanjša gubice na obrazu in je primeren za vse vrste kože, rezultati pa so vidni takoj, saj je za nečistoče večinoma »usodna« že prva terapija.
Poleg aparata za ultrazvočno čiščenje obraza boste prejeli tudi USB polnilec, škatlo za shranjevanje naprave, slovenska navodila in enoletno garancijo na kupljen izdelek.
Pozabite na boleče stiskanje mozoljčkov, na godrnjanje ob pogledu v ogledalo in si privoščite odličen pripomoček, ki bo vašo kožo prerodil, pomladil in jo naredil čudovito!
Za več informacij o izdelku si lahko ogledate spodnji videoposnetek:


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.