Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terme Dobrna: Celodnevno kopanje ter kosilo ali večerja za le 12,90 €

Terme Dobrna: Celodnevno kopanje ter kosilo ali večerja za le 12,90 €

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Vroče temperature vabijo na termalno osvežitev. Obiščite znamenite Terme Dobrna in se sprostite v blagodejnih termalnih vodah Hotela Vita. Celodnevno kopanje ter kosilo ali večerja tokrat le 12,90 €, namesto 29 €. Na izbiro...


Terme Dobrna veljajo za ene najsodobnejših zdraviliško-turističnih središč v Sloveniji. Zdravilišče s kar 600-letno tradicijo združuje naravne danosti in sodobno medicinsko znanost, kar ga uvršča v sam vrh slovenskega turizma. Kopanje v bazenih s termalno vodo vas bo navdahnilo s pozitivno energijo. Podvodne masaže in whirpooli poživili. Vodni užitki v notranjih in zunanjih bazenih pa ostanejo v spominu vsem, malčkom in odraslim. Bazenski kompleks se nahaja v hotelu Vita, v tretjem nadstropju in zajema: notranji bazen in notranji otroški bazen,notranji whirlpool, terasa za sončenje. Kopanje v bazenih s termalno vodo vas bo navdahnilo s pozitivno energijo. Podvodne masaže in whirpooli vas bodo poživili. 
Po kopanju se vam bo prileglo kosilo v prijetnem ambientu Cafe & Restaurant May, ki se nahaja v pritličju hotela Vita 4*. Postregli vam bodo s ponudbo mesnih jedi, solatnih krožnikov, okusnih ciabatt z dodatki, testenin in naših domačih sladic, po katerih slovijo daleč naokoli. V ponudbo je namreč vključeno kosilo z glavno jedjo, solato in sladico ali pa žar krožnik.
Pool bar: ponudba koktajlov, osvežilnih pijač, toplih in hladnih prigrizkov (možnost obrokov tudi v hotelskirestavraciji ali kavarni hotela).
TEMPERATURA VODE
Bazeni z zdravilno termalno vodo v hotelu Vita:
notranji bazen s temperaturo 32 °C,
unanji bazen s temperaturo 28 – 29 ˚C,
notranji otroški bazen s temperaturo 32 ˚C,
zunanji otroški bazen s temperaturo 32 ˚C,
whirpool s temperaturo 35 – 36 ˚C 02.06.-03.06.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.