Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Poletje v srednji Dalmaciji - Apartmaji Ristovski, Ribarica, Karlobag, Hrvaška - 319 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Posteljnina

Poletje v srednji Dalmaciji - Apartmaji Ristovski, Ribarica, Karlobag, Hrvaška - 319 EUR - 7x nočitev v apartmaju za 2 osebi, Posteljnina

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Apartmaji Ristovskise nahajajo v majhnem, mirnem mestu 5 kilometrov severno od Karlobaga, točno naglavni obalni cesti Reka-Zadar, pod goro Velebit. Ta položaj je idealen zaizlete. Je blizu otokov Pag in Rab, več nacionalnih parkov (Severni Velebit,Paklenica, Kornati, Plitvice) in mesta Zadar.


Okoliške plaže so večinoma skalnate, delno urejene z betonom.Najbližja plaža v bližini hiše ima nekaj proda. Na tej plaži je tudi nekajpodvodnih virov sveže vode, ki je idealna za poletno osvežitev podobno kot jacuzzi.


V ponudbi je 8 apartmajev. Apartmaji so novi in klasičnoopremljeni (kuhinja, kopalnica, posoda, rjuhe …). Nekateri imajo pralni stroj,nekateri pa uporabljajo centralni, skupni pralni stroj. Večji apartmaji imajoTV/SAT, ki ga manjši apartmaji nimajo. V apartmajih je dostop do brezplačnegainterneta. Okoli hiše je na voljo dovolj parkirnih mest. Na zadnjistrani hiše imajo tudi žar, ki je prost za uporabo.


V Ribarici so 3 restavracije (100-500 metrov od hiše) i 1mini market (500 metrov od hiše). V bližini hiše je tudi pekarna ter trgovina ssadjem in zelenjavo. Cesta pri hiši je malo prometna, tako da boste uživali vtišini in miru.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.