Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Celodnevni izlet s kajakom - Premantura, Premantura, Istra, Hrvaška - 43 EUR - 1x 8-urni celodnevni izlet s kajakom za 1 osebo, 1x kosilo za 1 osebo

Celodnevni izlet s kajakom - Premantura, Premantura, Istra, Hrvaška - 43 EUR - 1x 8-urni celodnevni izlet s kajakom za 1 osebo, 1x kosilo za 1 osebo

7%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kamenjak se nahaja na jugu Istre, blizu Premanture,približno deset kilometrov od Pule. Iz Premanture do Kamenjaka lahko pridete zavtom, kolesom ali čolnom. Za polotok dolžine 3.400 metrov je značilna razčlenjenaobala z več kot 30 slikovitih zalivov in s kristalno čistim morjem. Varhipelagu je 11 nenaseljenih otočkov, ki čakajo, da jih obiščete.


Kamenjak velja za enega najlepših Sredozemskih polotokov.Njegova posebnost je razčlenjena 30 km dolga obala, številne kamnite in peščeneplaže ter zanimiv zaliv Kolombarica s podvodno jamo, ki se nahaja na skrajnemjužnem delu.


Celodnevniizlet v kajak se začne ob 10. uri. Izlet se bo začel v kampu Stupica vPremanturi in se bo na istemu mestu končal. Izlet se bo nadaljeval na lepihplažah osamljenih otokov ali v zalivih naravnega parka Kamenjak. Obiskali bostevsaj dva nenaseljena otočja, jamo na Veliki Kolumbarici, otok Fenoligo nakaterem je možno ogledati odtise dinozavra. Po tem sledi kosilo v baru Safari. Vodičbo določil hitrost izletov, tako da se izlet izvaja na varen način in shitrostjo, ki jo lahko spremljajo vsi udeleženci izleta. 


Poleg izleta s kajakom obiskovalci Kamenjaka lahko doživijotudi številne druge dejavnosti, kot so uživanje v številnih barih na plaži,obisk otočkov okoli Rta Kamenjak ali kopanje v kristalno čistem Jadranu.Medulinski arhipelag (znan kot Rt Kamenjak) je en izmednajbolj priljubljenih in zanimivih krajev v Istri. Naravne krajine, ki so redkovidne in številne redke in endemične vrste rastlin in živali so razlog začarobnost tega kraja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.