Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Jesenski Pariz in po želji Versailles ter Eurodisney, Pariz, Francija - 219 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v 2*lux/3* hotelu za 1 osebo, Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo

Jesenski Pariz in po želji Versailles ter Eurodisney, Pariz, Francija - 219 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v 2*lux/3* hotelu za 1 osebo, Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pariz, svetovna metropola, označujejo kot mesto ljubezni, mestosvetlobe, mesto kulture, mesto visoke mode, mesto tisočerih luči, mesto odličnekulinarike, mesto Mona Lise... Obiščite in doživite obrežje reke Sene, Eifflov stop in francoskišarm ... Bienvenue!


1.DAN: SLOVENIJA – FRANCIJA: Odhod avtobusa v poznihpopoldanski urah iz navedenih vstopnih mest. Nočna vožnja v Franciji, proti Parizu. 


2. DAN: PARIZ: Po nočni vožnji bomov Pariz prispeli v dopoldanskih urah. Vožnja do hotela, kjer bomo oddali prtljago, nato pa bomo peš in z metrojem odšlina ogled  pariških znamenitosti. Videlibomo Palačo Chaillot, Ecole Militaire, Hotel des Invalides, po želji se bomopovzpeli na Eifflov stolp (doplačilo) ali pa se z ladjico popeljali po rekiSeni. Nočitev.


3. DAN: PARIZ ­ - VERSAILLES: Po zajtrku si bomo napotepu po mestu ogledali muzej Louvre, trge Concorde, Vendôme in Etoile,Slavolok zmage, opero, mestno hišo, mestni otok s katedralo Notre-Dame,boulevard St. Germain in St. Michel z Latinsko četrtjo, kjer bo čas za okrepčilo. Popoldan se bomo po želji odločili zaizlet v Versailles (doplačilo) in si ogledali znamenit sončni dvorec kraljaLudvika XIV. Zvečer še sprehod do Montmartra in bazilike Sacré-Coeur, lahko pabomo obiskali katerega od kabarejev na radoživem Pigallu. Nočitev. 


4. DAN: PARIZ / EURODISNEY: Po zajtrku se bomo ljubitelji zabave inavantur s hitro železnico (RER) ali z avtobusom odpeljali do zabaviščnega parkaEurodisney. Po želji bomo lahko sprehodili ob Seni, kjer se zadržujejo boemskiumetniki, si vzeli čas za kavico ali penino v tipičnem bistroju, se sprehodilipo Elizejskih poljanah ali obiskali katerega od pariških muzejev in galerij,kot so muzej Orsay, Rodin, centra Greorge Pompidou…Zgodaj zvečer slovo odPariza.  


5. DAN: SLOVENIJA: Po nočni vožnjiprihod v Slovenijo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.