Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hoja po žerjavici: Edinstvena izkušnja hoje po žerjavici na Posestvu Sončni raj le 47 €, namesto 60 €

Hoja po žerjavici: Edinstvena izkušnja hoje po žerjavici na Posestvu Sončni raj le 47 €, namesto 60 €

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Hoja po žerjavici velja za izjemno dragoceno izkušnjo samo-odkrivanja, bodisi pri zdravljenju težkih bolezni, bodisi pri premagovanju omejitev naših starih prepričanj. Pri ritualu hoje po žerjavici ujamemo trenutek Resnice, ki je...


Pri ritualu hoje po žerjavici ujamemo trenutek Resnice, ki je onstran našega pojmovanja znanega. Če ste pripravljeni narediti korak naprej in sprejeti strah pred neznanim, občutiti energijo ognja in se ji predati z vsem srcem, potem lahko s polnim zaupanjem zakorakate čez žarečo preprogo in moč ognja vas bo podprla, okrepila ter spodbudila k uspehu tudi pri drugih življenjskih preizkušnjah.  
Hoja po žerjavici velja za izjemno dragoceno izkušnjo samo-odkrivanja, bodisi pri zdravljenju težkih bolezni, bodisi pri premagovanju omejitev naših starih prepričanj.
Poznavanje skrivnosti hoje po žerjavici nam lahko izboljša življenje. Tudi, če tega sami nikoli ne naredimo, nam lahko vedenje o tem kako deluje izboljša zdravje in poveča osebno moč.
Hoja po žerjavici nam pokaže kako lahko naše misli vplivajo na naše celotno delovanje. Misli spreminjajo kemijo v možganih, kar vpliva na spremembo kemije v celem telesu. Zato se tistim, ki gredo čez žerjavico, svetuje, da so pozorni na svoje misli, saj natanko s temi mislimi ustvarjamo svojo resničnost. Tisti, ki mislijo pozitivno, dobesedno živijo v drugačnem kemijskem okolju, kot tisti, ki so v mislih naravnani negativno. V svoj imunski sistem prenesejo manj stresa, česar rezultat je več kot očiten.
Človeško telo vsebuje mehanizem, ki mu omogoča hlajenje. Dihanje, potenje in cirkulacija igrajo pri tem pomembno vlogo, povezani so z našimi možgani, na kar pa vplivajo naše misli. Tako je naše telo odličen pokazatelj našega mentalnega stanja. Če je telo napeto, pomeni, da lahko naši miselni procesi ta fizični mehanizem zmotijo oz. prekinejo. Ko pa verjamemo, da lahko žerjavico prehodimo nepoškodovani in brez bolečin oz. opeklin, se to tudi zgodi, saj se tako naravnamo še preden naredimo prvi korak.
Zlasti zaradi vzpostavljanja tovrstne povezave med umom in telesom je hoja po žerjavici priljubljena tudi med športniki in posamezniki na vodilnih položajih. 
Si želite odkrivati svoje telo in moč misli? Obiščite Posestvo Sončni raj preizkusite hojo po žerjavici.
Posestvo SONČNI RAJ, ponuja svežino in drugačnost, tako zaradi svoje lege, kot tudi zaradi svojega pristopa. Obisk bo doživetje, tako za odrasle, kot tudi za otroke. Vodeni ogledi po zeliščnem vrtu, sprehod po trajnostnih nasadih v naravi ali obisk izjemnih dreves v gozdu, je le nekaj idej kako doživeti drugačen dan. Glede na letna obdobja pa za vas pripravljajo različne delavnice s področja izdelave naravne kozmetike, tinktur, …..
Nedaleč stran od posestva se nahaja markantna gotska Marijina cerkev na Gorci. Na cerkvi je vklesana letnica 1517, kar pomeni, daje bila zgrajena v obdobju, ko so slovensko ozemlje ropali Turki. Lokacija cerkve je odlična razgledna točka s katere se nam odpira pogled na Maribor z reko Dravo, Dravsko polje, Pohorje, Boč, Kozjak in v daljavi Uršljo goro in Peco, ter na drugi strani Donačko goro.
PRIPRAVE NA HOJO PO ŽERJAVICI
Dan, ki ste ga namenili Ritualu hoje po žerjavici naj bo samo Vaš dan. Ta dan preživite čim bolj umirjeno in povezani sami s seboj. V kolikor je možno naj bo zadnji obrok hrane brez mesa ter zaužit najmanj dve uri pred prihodom na zborno mesto. Ta dan spijte dovolj tekočine, najbolje navadne vode. Na druženje se oblecite čim bolj udobno. Uporabite oblačila, ki so namenjena bolj »za doma«, kot pa nova oblačila. Ker se gibljemo okrog ognja se kdaj zgodi, da kakšna iskrica poleti, to pa lahko povzroči luknjico na tekstilu. Za zvečer si vzemite seboj kakšen toplejši kos oblačila, nekateri si seboj prinesejo tanko deko v katero se zavijejo.
OBVEZNA OPREMA
Kaj potrebujete za rutual?
   Dobro voljo   Pripravljenost se prepuščati in igrati   Podlogo za vadbo – armaflex, ležalko za plažo   Pisalo in beležko   Vodo v steklenici ali plastenki, priporočamo 1,5l   Mini malico – sadje, oreščki   Toplejši kos oblačila za zvečer   Vrečko za smeti   Nahrbtnik v katerega si spakiramo vse stvari Posestvo Sončni raj ponuja tudi najdaljši Zip lajn na štajerskem, in sicer edinstveni zip line "ČEBELJI LET"!  NE SPREGLEJE EKSKLUZIVNE Mestoidej ponudbe - 2X ZIP LINE spust "ČEBELJI LET" že od 13,90 €, namesto 20 €! Kliknite TUKAJ. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Vadba za nosečnice (6-mesečni spletni...
-49%
OMEJENA KOLIČINA
TNZ preoblikovanje telesa (spletni...
-28%
OMEJENA KOLIČINA
Streching telesa (spletni program)
-28%
OMEJENA KOLIČINA