Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Zip Line ČEBELJI LET: 2x dvosmerni adrenalinski spust na NOVEM Zip Linu v Sloveniji, že od 13,90 €. Najdaljši zip line na štajerskem (340 m)!

Zip Line ČEBELJI LET: 2x dvosmerni adrenalinski spust na NOVEM Zip Linu v Sloveniji, že od 13,90 €. Najdaljši zip line na štajerskem (340 m)!

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

NOVO v Sloveniji! Zip line ČEBELJI LET - najdaljši Zip line v štajerski regiji. Prebudite avanturista v sebi in poletite kot čebela nad velikanskim panjem! Posestvo SONČNI RAJ nudi popolnoma inovativno adrenalinsko izkušno Zipline...


NOVO v Sloveniji! Zip line ČEBELJI LET - najdaljši Zip line v štajerski regiji. Prebudite avanturista v sebi in poletite kot čebela! Pogled usmerite navzdol in poletite nad medovitimi rastlinami, ki tvorijo pisane vzorce narave na Posestvu SONČNI RAJ. Čebele poletijo iz panja nekaj sto metrov, lahko pa tudi do 5km daleč. Zipline ” ČEBELJI LET ” vam nudi 340 metrov dvojnega preleta nad prepletom sadnega drevja, robidnic, jagodičevja, zelišč ter cvetic, ki polnijo travnike na posestvu. In če čebele dosežejo povprečno h 24 km/h, boste vi pri svojem preletu dosegli do 40 km/h. V zraku vodi čebele njihov neverjeten čut za orientacijo in informacije iz okolja. Za vašo varnost v zraku pa bo poskrbela varnostna oprema in usposobljeno osebje Posestva SONČNI RAJ.  Čebelji ples, se imenujejo vzorci gibanja s katerimi komunicirajo čebele. Gre za popolnoma novo izkušnjo doživetja narave in spusta po jeklenici. Zipline proga je dvosmerna, kar pomeni, da se udeleženci z dvema vožnjama vrnejo na izhodiščno lokacijo. 
Zipline ČEBELJI LET ponazarja let čebel iz ogromnega panja, ki so ga postavili za ta namen. Jeklenici, ki sta speljani v gozd se me seboj križata in na tak način popestrita adrenalinsko izkušnjo. Krajša jeklenica je dolga 155 m z najglobjo točko 24 m, ter daljša povratna jeklenica z dolžino 200 m, ter najglobjo točko 30 m. 
Si upate poleteti kot čebela nad čebeljim panjem in z višine gledati čudovito naravo? Obiščite Posestvo Sončni raj in odklopite možgane od napornega tedna.
Posestvo SONČNI RAJ, ponuja svežino in drugačnost, tako zaradi svoje lege, kot tudi zaradi svojega pristopa. Obisk bo doživetje, tako za odrasle, kot tudi za otroke. Vodeni ogledi po zeliščnem vrtu, sprehod po trajnostnih nasadih v naravi ali obisk izjemnih dreves v gozdu, je le nekaj idej kako doživeti drugačen dan. Glede na letna obdobja pa za vas pripravljajo različne delavnice s področja izdelave naravne kozmetike, tinktur, …..
Priporočamo vam, da na predhodnje dogovorjeni termin zip line pridete vsaj 30 min. prej in si ogledate zeliščni vrt in ostale lepote posestva. 
Nedaleč stran od posestva se nahaja markantna gotska Marijina cerkev na Gorci. Na cerkvi je vklesana letnica 1517, kar pomeni, daje bila zgrajena v obdobju, ko so slovensko ozemlje ropali Turki. Lokacija cerkve je odlična razgledna točka s katere se nam odpira pogled na Maribor z reko Dravo, Dravsko polje, Pohorje, Boč, Kozjak in v daljavi Uršljo goro in Peco, ter na drugi strani Donačko goro.
Posestvo Sončni raj ponuja tudi hojo po žerjavici. NE SPREGLEJTE EKSKLUZIVNE Mestoidej ponudbe - HOJA PO ŽERJAVICI le 47 €, namesto 60 €! Kliknite TUKAJ. 
{"type":"youtube","url":"https://www.youtube.com/watch?v=eyBIoOu0dPQ","class_name":"video"}


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Vadba za nosečnice (6-mesečni spletni...
-49%
OMEJENA KOLIČINA
TNZ preoblikovanje telesa (spletni...
-28%
OMEJENA KOLIČINA
Streching telesa (spletni program)
-28%
OMEJENA KOLIČINA