Hiška na drevesu - paket razvajanja, Šentrupert, Slovenija - 149 EUR - 1x nočitev v eko hiški na drevesu za 2 osebi, 1x bogat samopostrežni zajtrk iz lokalno pridelane hrane za 2 osebi

Hiška na drevesu - paket razvajanja, Šentrupert, Slovenija - 149 EUR - 1x nočitev v eko hiški na drevesu za 2 osebi, 1x bogat samopostrežni zajtrk iz lokalno pridelane hrane za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


In nastala je hiška vkrošnjah večdesetletnih bukev in družbi hrasta in javorja, pol ducata metrovvisoko nad zemljo. Takšna čisto prava. S stenami in streho, okni in vrati,stropom in tlemi, vas pričakuje vse dni v letu. Narejena je iz popolnomanaravnih materialov, vseeno pa ima vse moderne pritikline, ki jih človekdandanašnji pričakuje.


Pa vendar to ni samo hiška, nekje v zraku. Ta hiška jeposebna in njena posebnost se zrcali v detajlih … Velika večina je narejena izlesa. Postavljena je na trdne stebre okoliškega hrasta in njen lesen skelet jeprav tako iz južno štajerskih gozdov. Streha je takisto lesena, pokrita sskodlami. Za fasado so uporabili večkot 160 let star les stare kašče, ki jo je načel zob časa in ga tako rešilipred dokončnim propadom.V notranjosti vas pričakajo stara hrastova tla, stene pa soobdelane z naravno glino oziroma ilovico. Seveda, hiška je tudi ogrevana. Kopalnicaje majhna, a razkošno opremljena. Z veliko prho vgrajeno v strop in dodatno tušročico, če si ne želite zmočiti las. 


Takoj, ko boste v hiško vstopili, boste zaznali lep in blagodišeč vonj. Ta blagodejen vonj izhaja iz čreslovin in eteričnih olj lesa, izkaterega je narejeno masivno pohištvo v hiški.


Hiško je postavljena na najboljšo mogočo lokacijo. Čeprav jeod zasebnega parkirišča oddaljena samo nekaj deset korakov po tlakovani poti,stoji v popolni samoti gozda. Gostom Posestva na Škaluc sta na voljo tudi popolnoma nov plavalni bazen in sončna terasa.


V neposredni bližini hiške se nahaja tudi podeželskiwellness, finska savna na drva in masažni bazen pod zvezdnim nebom, ki vkombinaciji z bivanjem v zares luksuzni eko hiški v krošnjah zagotavljaprvinsko doživetje narave.


Hišica se nahaja le 12 km od Thermane Laško in 15 km od Rimskih Term (lepa panoramska pot).

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.