Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Poletje na Sardiniji - Sporting Hotel Tanca Manna, Arzachena, Sardinija, Italija, Italija - 1.429 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 7x polni penzion za 2 osebi

Poletje na Sardiniji - Sporting Hotel Tanca Manna, Arzachena, Sardinija, Italija, Italija - 1.429 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 7x polni penzion za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V osrčju čudovite Sardinije, le nekaj korakov stran odznamenitih plaž Costa Smerald, Sporting Hotel Tanca Manna ponuja toplo inprijetno vzdušje, obogateno značilnimi sardinijski elementi.


Hotel se nahaja na področju redkih lepot na obali, kjerlahko občutite silo in vitalnost narave. Lahko plavate v čistem morju, najamete sončnike in stole za plažo, kanuje, veslalne čolne ali pa seizkušate v potapljanju. Plaža je le 300 metrov stran od hotela.


93 sob odraža naravno vzdušje Costa Smeralda in združujetradicijo z sodobnimi elementi. Vsaka soba ima lastno kopalnico s tušem,sušilcem za lase, klimatsko napravo, satelitsko televizijo, telefonom zdirektno linijo, mini barom in sefom. Ob prihodu vas bo dočakalo prijazno instrokovno osebje, ki bo z veseljem zadovoljilo vaše želje.


Vsa skupna območja, kot so recepcija, restavracija, bar aliTV soba, so zelo prijetna in udobno opremljena. Bazen, bar in mini klub so navoljo v celoti, da bi vaše bivanje najbolj prijetno in zabavno. Vsako jutro jena voljo samopostrežni zajtrk, ki vključuje sveže sadje in pecivo. Restavracijaponuja najboljšo italijansko hrano. Med poletjem se večerjo odvijajo z živo glasbo in tečaji skupinskegaplesa, ki jih organizira animacijsko osebje.

https://www.youtube.com/watch?v=NTvAT6SdkWQ

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.