Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Enodnevni izlet v Gardaland, Gardaland, Italija - 51 EUR - 1-dnevni izlet v Gardaland za 1 osebo, Avtobusni prevoz po programu

Enodnevni izlet v Gardaland, Gardaland, Italija - 51 EUR - 1-dnevni izlet v Gardaland za 1 osebo, Avtobusni prevoz po programu

12%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ob Gardskem jezeru obstaja dežela, kjer lahko postane resnica vsaka stvar, ki jo premore domišljija. Sprehodite se med faraoni, palčki in gusarji ter doživite neverjetne adrenalinske izkušnje. Doživite pravo zabavo v največjem italjanskem zabaviščnem parku.


Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina v zabaviščnem parku, ki so ga zaznamovali svetovno znani Blue tornado, X-Raptor, Oblivion – Black hole, Inferis in številne druge atrakcije.


Za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu, imenovanem Fantasy Kingdom, kjer lahko raziskujete drevesno hišo zmaja Peteršiljčka ali se zabavate z ostalimi igrali in maskotami parka. Obiščete lahko Kung Fu Panda academy, od letošnjega leta dalje pa vas v povsem novem tematskem območju pričakuje priljubljena Pujsa Pepa.V letošnjem letu vas v parku pričakujejo z novo atrakcijo Shaman, kjer boste v virtualni resničnosti lahko podoživeli svet ameriških staroselcev, njihove rituale ipd.


V parku je poskrbljeno tudi za žejne in lačne, tako da potrebujete samo še nekaj dobre volje in zabava se lahko prične!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.