Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

TUI NA MASAŽA-KRALJICA VSEH MASAŽ, 60 MIN! Odprava energijskih blokad, vzpostavitev ravnovesja, krepitev imunskega sistema! Studio Kvadrus, Lj!

TUI NA MASAŽA-KRALJICA VSEH MASAŽ, 60 MIN! Odprava energijskih blokad, vzpostavitev ravnovesja, krepitev imunskega sistema! Studio Kvadrus, Lj!

61%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA ZAJEMA: 60 minutno specialno TUI NA masažo s profesionalnim terapevtom za zdravljenje, sproščanje in preprečevanje bolezni!
delamo vsak dan od 7,00 do 22,30 ure, TUDI OB NEDELJA IN PRAZNIKIH
masira vas lahko maserka ali maser, specializiran za posebne masaže, zato je nujna PRAVOČASNA REZERVACIJA
tudi pri nekaterih specialnih in terapevtskih masažah pa je na voljo le en izvajalec, zato je nujna pravočasna rezervacijaKupec lahko kupi in podari več kuponov, koristi pa največ enega
rok unovčenja: 15.8.2018Tradicionalna kitajska medicina je pred več kot 4000 leti poznala tui-na masažo. Masaža temelji na pretoku energij po meridijanih (energetskih kanalih). Tui-na masaža sprošča in omogoča prost energijski pretok.
Tuina v dobesednem prevodu pomeni:
tui – potiskanje
na – držanje
Na meridijanih se nahajajo akupresurne točke, preko katerih lahko refleksno vplivamo na energetsko stanje pripadajočega organa. Prednost Tui-na terapije je, da lahko s pomočjo diagnostičnih metod zgodaj odkrijemo energetsko neravnovesje v telesu in tako preprečimo nadaljnji razvoj bolezni.
Masaže ne uporabljamo zgolj za zdravljenje bolezni, temveč tudi za sproščanje in preprečevanje bolezni. Pri masaži se ne zdravi le poškodb, zvinov, ampak tudi notranje bolezni, odpravljamo energijske blokade in vzpostavljamo ravnovesje. Deluje tudi preventivno, krepi imunski sistem.
Tui-na masaža lahko dobrodejno vpliva na :
GlavobolMigrenoSinusitisStresNespečnostUtrujenostSlabo prebavoHujšanjeMenstrualne in ginekološke težaveBolečine v križu in vratuIšjasBolečino v sklepih in mišicahOdvisnost (alkohol, kajenje)Mišične krčeŠportne poškodbeNa mrzle nogePrebavne motnjeTui-na masaža vpliva na kožo, vezivna tkiva, skeletni sistem, mišični sistem, živčni sistem, endokrini sistem, kardiovaskularni sistem, dihalni sistem, prebavni sistem in na sečila.
Z stimulacijo točk in masažo vzpostavimo porušeno ravnovesje. Z tui-na masažno tehniko razporejamo in sproščamo energijo znotraj telesa.  Z nemotenim pretokom energije se naše telo začne zdraviti samo.
Tui-na masaža je ustrezno preventivno sredstvo, ki krepi imunski sistem, zboljšuje prekrvavitev, telesu vrača prožnost in gibčnost ter pripomore k boljšemu splošnemu počutju. Športniki jo uporabljajo pred in po tekmovanju kot pripravo za športne napore in hitrejše okrevanje. Dobro  poznan je tudi njen odličen učinek pri shujševalnih kurah.
Prav zaradi vseh navedenih učinkov, Tui-na masažo upravičeno imenujemo »kraljica vseh masaž<<.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.