7-dnevno DOPUSTOVANJE za 2-6 OSEB v Apartmajih Margita*** v SEZONI. Kuponi so veljavni junija, julija in avgusta!

7-dnevno DOPUSTOVANJE za 2-6 OSEB v Apartmajih Margita*** v SEZONI. Kuponi so veljavni junija, julija in avgusta!

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite čudovite počitnice v Karinu - kraju, ki vas bo navdušil s svojo majhnostjo in domačnostjo! Leži blizu Zadra, na edinstvenem in prelepem območju narave, kjer se srečata zadnji krajec gorovja Velebita in prečudovito morje. Mešanica svežega velebitskega zraka in morskega karinskega tvori izjemno dobro klimo, ugodno za vse astmatske bolnike.
Apartmaji so polno opremljeni in imajo teraso s pogledom na morje. Oddaljenost morske obale do apartmaja je 200 m. Apartma je tudi klimatiziran.
KARIN
Karin je mesto v severni Dalmaciji, ki se razteza od Karinskega morja in ob vznožju gore Bukovice med reko in potokom Karišnica, ki ločuje vas Kruševo od Karina. Območje plaže ponuja kar nekaj turističnih možnosti za zabavo in rekreacijo. Gre za naselja, ki so bolj družinska, pristna in občutek domačnosti se čuti prav na vsakem koraku.
Karinska plaža je dolga več kilometrov in poleti prebiva tu več kot 8000 gostov na dan. Veliko gostov obišče Karin tudi zaradi posebnega zdravilnega blata, ki se nahaja majhnem predelu med gornjim in dolnjim Karinom, ter se z blatom mažejo po celem telesu. Blato pohvalijo predvsem tisti, ki se že leta borijo revmo in različnimi bolečinami. 
Območje Karina je velik potencial v kateremu se postopoma že razvija turizem v pravem smislu besede (manjši kampi, družinski hoteli in apartmaji, športom in rekreacija).
Karin se nahaja tudi blizu večjega mesta Zadra, ki pa je po svoji vsebini izjemno zanimiv in vreden ogleda.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.