6 ali 8-dnevne POČITNICE za 2 ali 4 OSEBE v Apartmajih Tamaris***, VODICE

6 ali 8-dnevne POČITNICE za 2 ali 4 OSEBE v Apartmajih Tamaris***, VODICE

40%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Šumenje valov, školjke in sonček! GREMO NA MORJE!
Toplo poletno vreme vabi na morske počitnice v Dalmacijo, v prečudovite apartmaje Tamaris v Vodicah! Spakirajte kopalke in uživajte poletje! 
V Vodicah, nedaleč stran od Šibenika in nacionalnega parka Krka, boste našli ravno to, kar čakate že celo delovno leto - zaslužen poletni dopust!
Vodice so mesto in pristanišče ob magistralni cesti Reka-Split, ležijo ob plitvem zalivu Vrulja, 13 km severozahodno od Šibenika, ki spada pod šibensko-kninsko županijo. Danes so Vodice zelo obiskano turistično središče, z lepimi plažami, obdanimi z borovimi gozdovi in s slikovito okolico. Področje Vodic je zelo bogato tudi z izviri vode. Prepričala vas bo bližina morja, prijetna okolica in možnost raznih izletov z ladjico (Kornati).
Apartmajska hiša Tamaris *** se nahaja 450 m od morja in plaže v mirnem predelu Vodic. Zelo lep ambient in urejen vrt še dodatno pripomoreta, da bo vaš dopust v Vodicah ostal nepozaben. Pozabili boste na vsakdanji stres in v miru in tišini boste lahko uživali vaše zaslužene počitnice. Seveda pa vam Vodice poleg tega nudijo tudi dovolj zabave, vrhunsko kulinarično ponudbo in morske aktivnosti.
Vsi apartmaji so moderno ter polno opremljeni in prav vsak ima veliko teraso, kjer boste zagotovo uživali v počitku ob kavici. Oddaljenost od centra je samo 800 m, pri lastnikih lahko dobite še domače dalmatinsko vino in žganje.
Podajte se na zaslužene in nepozabne počitnice v Dalmacijo v Vodice!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.