Imperial Park Hotel 3* Vodice: Počitnice v hotelu z bazenom za 2 osebi ali celo družino -50%

Imperial Park Hotel 3* Vodice: Počitnice v hotelu z bazenom za 2 osebi ali celo družino -50%

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Preživite nepozaben morski oddih v Imperial Park Hotelu 3*, ki se nahaja na plaži, v mestu Vodice in le 150 m od morja. Vključeno neomejeno koriščenje zunanjega bazena z morsko vodo, uporaba fitnesa, brezplačno parkirno mesto ter...


Preživite nepozaben dopust v Imperial Park Hotelu 3* v Vodicah! Vodice se poznane po svoji živahnosti, raznoliki turistični ponudbi in po bližini številnih atraktivnih znamenitosti. Mesto je obkroženo z morjem, otoki in nacionalnimi parki. Naselje Imperial leži v zelenju z veliko sence in ob morju.
Hotel Imperial 3* se nahaja ob obali turističnega mesta Vodice, 700 m od središča, nad krasno plažo. Sredi parka z zasajenimi mediteranskimi zelišči ponuja restavracijo, teniška igrišča, savno in bazene. Večina sob je obrnjenih proti morju, vse pa vključujejo klimo, satelitsko televizijo, telefon in mini bar.
V ponudbo je vključena polpenzionska storitev ter bivanje v dvoposteljnih sobah za 2 osebi. V večini sob je možno dodatno ležišče. Le 150 m od hotela nahaja se prodnata in betonirana plaža, primerna tudi za otroke.
Hotel ima tudi bazen z morsko vodo ter ležalnike, kjer se lahko sprostite ob dobri knjigi in uživate na sončku.
Vaš ponudnik se nahaja na področju: DALMACIJADalmacija je največja turistična regija Hrvaške. Razprostira se na območju otoka Paga do rta Oštro na jugu. Ne glede na ogromno geografsko lego so za vse dele Dalmacije značilne dolge plaže in bližine otoka Brač, Hvar, Korčula, Vis, ter otoka Pašman, Ugljan, Kornati.V Severni Dalmaciji so trije nacionalni parki: Narodni park Krka, Narodni park Paklenica in Narodni park Kornati. Zadar in Šibenik sta najpomembnejša mesta tega dela Dalmacije. Zadar je znan po svojih simbolih “Morske orgle" in "Pozdrav soncu", medtem ko je Šibenik znan kot najstarejše mesto na Jadranu.Najbolj znani otoki srednje Dalmacije so otok Brač, Šolta, Vis, Korčula, Čiovo, Lastovo in ena od najbolj zaželenih turističnih destinacij na Jadranu, otok Hvar. Srednja Dalmacija slovi po svojih čudovitih in dolgih plažah, ki so najbolj privlačne za turiste. Najbolj znane plaže so Zlatni Rat na Braču in Punta Rata v Breli. Slavna mesta Srednje Dalmacije so Split, Makarska Trogir in Omiš.UNESCO-vo mesto Trogir je prepoznavno po katedrali sv. Lawrence. Makarska je mesto, ki jo je v preteklosti zaznamovala neusmiljenost piratov, in kjer lahko uživate rafting avanture po reki Cetine.V Splitu lahko uživate vzdušje 1700 let stare Dioklecijanove palače, ki je pod zaščito Unesca. Še ena znana destinacija v Srednji Dalmaciji je mesto Hvar na otoku Hvaru. Hvar je znan kot mesto z največjim številom sončnih ur in je ena izmed najbolj obiskanih destinacij na celotnem Jadranu. Dalmacija je tudi raj za ribolov in kampiranje. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.