Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Apartments Premantura Dom 4*: 3-dnevni oddih v Premanturi že od 99 € za 2 do 7 oseb

Apartments Premantura Dom 4*: 3-dnevni oddih v Premanturi že od 99 € za 2 do 7 oseb

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Udobni apartmaji 4* v Premanturi blizu Pule, se nahajajo na odlični lokaciji, le 150 m od vhoda v naravni park rt Kamenjak ter 350 m od plaže. Apartmaji A, B ali C so različno veliki in so za 2 do 7 oseb. So dobro in udobno opremljeni,...


Mestoidej vas pelje v mestece Premantura, blizu Pule, v edinstveno doživetje antične zgodovine. Kombinacija zgodovinskih znamenitosti, rta Kamenjak v bližini in Medulinskega zaliva ter ogromno nenaseljenih otokov, nikogar ne pustijo ravnodušne. Če pa vsemu temu dodamo še okusno domačo hrano in izvrstno vino, prijetno klimo, morje in oljke ... razlogov za obisk je več kot dovolj!Premantura je mesto na jugu istrskega polotoka, nedaleč od Pule. Celemu mesto dominira 27 metrov visok kamniti stolp. Uživate lahko v številnih kavarnah in restavracijah, kjer se lahko spočijete po celodnevnem sprehajanju po mestu in obisku vseh znamenitostih. Poleg impresivnega arheološkega muzeja morate obvezno obiskati simbol, Istre – Areno (amfiteater), Avgustov hram, Dvojna vrata, Forum, Kaštel, pa tudi številne cerkve. Področje je znano tudi po številnih naravnih lepotah. Uživate lahko v čudovitih plažah ter skritih zalivih, ki so obkroženi z borovci.Apartmaji Premantura Dom se nahajajo na odlični lokaciji, le 150 m od vhoda v naravni park rt Kamenjak, 350 m od plaže in 100 m od lokalne avtobusne postaje. Nova apartmajska hiša razpolaga z več apartmaji različnih velikosti in zasebnim parkiriščem pod video nadzorom. Apartmaji vsebujejo opremljeno kuhinjo, dnevno sobo z zofo za 2 osebi, kopalnico in balkon. Vsebuje tudi klimo, SAT TV, telefon in internet.
Povabite družino in prijatelje na prijeten oddih!
Vaš ponudnik se nahaja na področju: ISTRAIstrski polotok se nahaja na severnem Jadranskem morju in je med turisti najbolj atraktivna destinacija za poletne počitnice. Za Istro je začilno kristalno čisto morje, živahni ribiški čolni, tlakovane ulice in pa seveda optimalna temperatura morja in ozračja. Romantična modra obala je v nasprotju z zeleno notranjostjo in starimi istrskimi mesti, zato Istro v turizmu najpogosteje delimo na modro in zeleno Istro. Modra Istra se nanaša na obalne in priobalne dele vzhodne in zahodne Istre. Lepota morja, plaž in lepih zalivov privablja turiste s celega sveta. Ta del Istere slovi po vrhunski kulinarični in vinski ponudbi. Ena izmed najbolj znanih blagovnih znamk, je vrhunsko vino Malvazija in tartufi. Pomembno panogo pa predstavlja tudi ribolov, lepo urejeni kampi, apartmaji in hoteli. Zelena Istra predstavlja notranjost polotoka Istre, nežne pokrajine gričev, na katerih so vrhovi, kjer se nahajajo čudovita srednjeveška mesta, polna zgodovine in rodovitnih dolin, kjer že stoletja vzrejenih posamezne pridelke. Ta del Istre močno spominja na najlepše predele Toskane ali Provanse.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.