Garni hotel Pristan 4*: Koper: Poletni pobeg na slovensko obalo že od 69 € za 2 osebi

Garni hotel Pristan 4*: Koper: Poletni pobeg na slovensko obalo že od 69 € za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Pobeg na slovensko obalo v katerem koli letnem času, uživanje v lepotah Kopra in drugih slovenskih obalnih mest ter sladke radosti iz pestre ponudbe Garni hotela Pristan nudijo sprostitev in moč. Uživajte v udobju hotela, saj je Garni...


Pobegnite na slovensko obalo, uživajte v njenih lepotah, užijte sladke radosti iz pestre ponudbe Kopra in bližnjih obalnih mest ter uživajte v udobju 4* hotela.
Garni hotel Pristan 4* je edini hotel v Kopru, ki se ponaša s ponudbo in udobjem štirih zvezdic z izrednim posluhom za želje gostov. Leži na robu zgodovinskega koprskega mestnega jedra, kjer se prepletata preteklost in sodobnost. Koper je sicer poslovno središče obalnega dela, vendar odlična izhodiščna točka za vikend oddih na obali. Sredi poslovnega središča hotel nudi mirno delovno okolje, prostore za sestanke, srečanja, izobraževanja ali počitek po napornem delovnem dnevu. Bogata zgodovina je mestu in zaledju zapustila številne kulturno-zgodovinske spomenike, zato hotel privablja tudi vedno več turistov. Zunanji videz hotela je unikaten, saj se vse linije združujejo v enotno podobo velike barke. Ni pa samo zunanjost tista, ki poudarja enkratnost hotela Pristan. Zaradi manjših kapacitet je oseben kontakt med hotelskim osebjem in gosti toliko pristnejši, organiziranost dela pa omogoča, da se osebje posveti vsakemu gostu posebej in mu kar najbolje ugodi v iskanju udobja.Z drobnimi pozornostmi bodo prispevali k še lepšemu oddihu!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.