Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Nepozaben 5-dnevni IZLET v pravljični PARIZ z možnostjo obiska VERSAJSKE PALAČE in zabaviščnega parka EURODISNEY z agencijo MM Turist | 23.-27. 6. 2018, odhodi iz LJ, CE, MB, KR in JES

Nepozaben 5-dnevni IZLET v pravljični PARIZ z možnostjo obiska VERSAJSKE PALAČE in zabaviščnega parka EURODISNEY z agencijo MM Turist | 23.-27. 6. 2018, odhodi iz LJ, CE, MB, KR in JES

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pariz, svetovno metropolo, označujejo kot mesto ljubezni, svetlobe, kulture, visoke mode, tisočerih luči, odlične kulinarike in Mona Lise. Obiščite in doživite obrežje reke Sene, Eifflov stop, Mona Liso ... Če želite, si lahko en dan popestrite z obiskom zabaviščnega parka Eurodisney ali si ogledate znamenito Versajsko palačo.
Izlet poteka v organizaciji agencije MM Turist med 23. in 27. junijem 2018.
Posebno ugodna cena za otroke! PROGRAM POTOVANJA
1. dan: SLOVENIJA – FRANCIJA
Odhod avtobusa v poznih popoldanski urah iz navedenih vstopnih mest. Nočna vožnja v Franciji, proti Parizu.
2. dan: PARIZ
Po nočni vožnji bomo v Pariz prispeli v dopoldanskih urah. Vožnja do hotela, kjer bomo oddali prtljago, nato pa bomo peš in z metrojem odšli na ogled pariških znamenitosti. Videli bomo Palačo Chaillot, Ecole Militaire, Hotel des Invalides, po želji se bomo povzpeli na Eifflov stolp (doplačilo) ali pa se z ladjico popeljali po reki Seni. Nočitev.
3. dan: PARIZ – VERSAILLES
Po zajtrku si bomo na potepu po mestu ogledali muzej Louvre, trge Concorde, Vendôme in Etoile, Slavolok zmage, opero, mestno hišo, mestni otok s katedralo Notre-Dame, boulevard St. Germain in St. Michel z Latinsko četrtjo, kjer bo čas za okrepčilo. Popoldan se bomo po želji odločili za izlet v Versailles (doplačilo) in si ogledali znamenit sončni dvorec kralja Ludvika XIV. Zvečer še sprehod do Montmartra in bazilike Sacré-Coeur, lahko pa bomo obiskali katerega od kabarejev na radoživem Pigallu. Nočitev. 
4. dan: PARIZ / EURODISNEY
Po zajtrku se bomo ljubitelji zabave in avantur s hitro železnico (RER) ali z avtobusom odpeljali do zabaviščnega parka Eurodisney. Po želji bomo lahko sprehodili ob Seni, kjer se zadržujejo boemski umetniki, si vzeli čas za kavico ali penino v tipičnem bistroju, se sprehodili po Elizejskih poljanah ali obiskali katerega od pariških muzejev in galerij, kot so muzej Orsay, Rodin, centra Greorge Pompidou … Zgodaj zvečer slovo od Pariza.
5. dan: SLOVENIJA
Po nočni vožnji prihod v Slovenijo.
Bienvenue à Paris!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.