Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Poletni oddih v Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana, Ljubljana, Slovenija - 109 EUR - 1x nočitev v Standard Guest sobi za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Poletni oddih v Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana, Ljubljana, Slovenija - 109 EUR - 1x nočitev v Standard Guest sobi za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


https://www.youtube.com/watch?v=AIPqX6W_-OY

Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana vam nudi edinstveno izkušnjo mirnega in udobnega počitka, produktivnega delovnega okolja ter premišljene in dovršene gostinske ponudbe. S svojo moderno zasnovo, sodobnimi konferenčnimi dvoranami, osebnim pristopom ter odlično lokacijo, vam predstavlja najboljšo izbiro za namestitev v Ljubljani.


Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana je prvi hotel v poslovnem in trgovskem središču BTC City. Hotel je nekaj korakov oddaljen od več kot 450 butikov in trgovin, veleblagovnic in več kot 42.000 kvadratnih metrov velikega nakupovalnega središča. Mestno jedro Ljubljane se nahaja le 5 km JV od hotela, medtem ko je letališče Ljubljana od hotela oddaljeno dobrih 30 km.

Hotel kategorije 4* se ponaša z 236 sodobno opremljenimi in prostornimi sobami, vključno s 25 Junior apartmaji, dvema Business apartmajema in enim luksuznim Plaza Executive apartmajem. Restavracija Plaza razvaja hotelske goste s kulinaričnimi specialitetami, izvrstne kave in osvežilne napitke pa lahko poskusite v Plaza Cafeju, ki je odprt vsak dan med 7.00 in 23.00. V svoji paleti storitev Plaza Hotel Ljubljana nudi najem dvoran za organizacijo različnih dogodkov in poslovnih srečanj ter s svojim profesionalnim osebjem poskrbi za brezhibno izvedene dogodke.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.