Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

IMPERIAL PARK HOTEL, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 233 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Superior ali Standard sobi za 2 osebi (2 otroka do 10. leta brezplačno), 3x zajtrk za 2 osebi

IMPERIAL PARK HOTEL, Vodice, Dalmacija, Hrvaška - 233 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Superior ali Standard sobi za 2 osebi (2 otroka do 10. leta brezplačno), 3x zajtrk za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Si želite odpočiti v obnovljenem hotelu, sproščenem vzdušju ob enkratnih storitvah, izbrani hrani in pijači, dobri zabavi in mnogih športnih vsebinah? Ali je morda vaš obisk poslovne narave? Želite organizirati seminar, predstavitev ali poslovno srečanje? Vse to lahko uresničite v hotelu Imperial, kjer boste deležni prijaznega sprejema, vrhunskih storitev in prijetnega vzdušja!


Hotel Imperial se nahaja na obali turističnega mesta Vodice, v neposredni bližini peščene plaže in skrbno urejenega mediteranskega parka. Hotel ima tri zvezdice in izpolnjuje vse pogoje za idiličen dopust in sprostitev po razgledovanju Severne Dalmacije ali kopanja v Jadranskem morju.


V sklopu hotela se nahaja klimatizirana 
 á-la carte restavracija, aperativ-bar, TV dvorana in trgovina z darili, ter snack bari in cocktail bar na plaži. Obiskovalcem so na razpolagi različni športni tereni, rekreacijske in zabavne vsebine: fitness, savna, studio za profesionalno masažo, tereni za tenis, igrišče za otroke, ter odprti bazen.


Čez poletje ponujajo bogat animacijski program za odrasle in otroke, medtem ko se v večernih urah obiskovalci lahko zabavajo ob zabavno-glasbenem programu. Prav tako na plaži pred hotelom ponujajo možnost izposoje ležalnikov.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.