Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Bioterme, Mala Nedelja, Ljutomer, Slovenija - 189 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (zajtrk in po izbiri kosilo ali večerja) za 2 osebi

Hotel Bioterme, Mala Nedelja, Ljutomer, Slovenija - 189 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (zajtrk in po izbiri kosilo ali večerja) za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Zakaj bi se odpravili na drago potovanje v daljne kraje, če obstajajo v Sloveniji še takšni neodkriti biseri neokrnjene narave in termalnega razvajanja kot je Hotel Bioterme. Termalni park ponuja 9 izvrstnih zunanjih bazenov na površini 1400 m2 in 5 notranjih bazenov na površini 600 m2. 


Čeprav je območje Bioterm znano po številnih možnostih za aktiven oddih, od urejenih kolesarskih in sprehajalnih poti, do znamenitosti, kot je Stara gora z mlinom na veter in Hipodrom Ljutomer, ostaja osrednja točka prav termalno razvajanje. Termalni park ponuja 9 izvrstnih zunanjih bazenov na površini 1400 m2 in 5 notranjih bazenov na površini 600 m2, kamor se steka termalna voda iz globočin – voda je čista, brez primesi, hipertermalna in bogata z natrijem, kalijem ter hidrogenkarbonatom. 


Kot novost vas v prvem nadstropju hotela Bioterme pričakujeta 2 nova bazena namenjena izključno hotelskim gostom, kamor dnevni obiskovalci nimajo dostopa. Neposredno iz hotela zaplavajte v plavalni bazen s štirimi vodnimi ležalniki, v manjšem okroglem bazenu pa se lahko predajate počitku in delovanju masažnih šob. Na voljo vam je 100 m2 vodnih površin z zdravilno termalno vodo. FKK nudistični kotiček Bioterme predstavlja nov idealen kraj za vse tiste, ki bi radi ostali v neposrednem stiku z naravo. Nudistični kotiček leži med bujnimi travniki, neskončnimi gozdovi in negovano vinsko trto. Ponuja pogled na nov zasebni bazen, kjer boste ob božanju svežega podeželskega zraka  našli mir in  sprostitev samo po sebi. 


Pobegnite iz betonske džungle v topel objem hotela Bioterme, prežetega z elementi narave in brezkompromisnega udobja – na vsakem koraku kraljuje pohištvo iz masivnega lesa, tla obložena z voskanim lesenim podom in stene barvane z naravnimi barvami v odtenkih vseh letnih časov. Tako imenovane »zdrave sobe« s svojimi naravnimi materiali ionizirajo zrak in preprečujejo elektrosmog, kar poskrbi za odličen spanec, ki vas bo okrepil in pripravil na nove dogodivščine naslednjega dne.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.