Odlične 3- ali 7-dnevne počitnice za 2 OSEBI v Apartmajih CRIKVENICA - TOP SEZONA (do 31. 8. 2018)

Odlične 3- ali 7-dnevne počitnice za 2 OSEBI v Apartmajih CRIKVENICA - TOP SEZONA (do 31. 8. 2018)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izkoristite ugodno ponudbo za 3- ali 7-dnevni oddih za 2 osebi v prečudoviti Crikvenici, ki je od Ljubljane oddaljena le dobri 2 uri!
Obeta se vam sproščujoč oddih v apartmajih v Crikvenici, ki se nahajajo na mirni lokaciji samo 400 m od centra mesta in 400 m od glavne plaže (peščena) ter plaže Crni Mol (gramozna).
V apartmajih boste lahko uživali in se sproščali ob morju! Vsi apartmaji so polno opremljeni in imajo TV, WiFi internet, klimatsko napravo. Lahko se sprostite na eni izmed teras s čudovitim pogledom na zaliv in otoke ali pa uživate na zelenem vrtu v igri s svojimi otroki, hišnimi ljubljenčki, pripravljate dobrote na žaru ali pa se sprostite ob dobri knjigi.
Crikvenica, ki je najbolj znano turistično središče s klimatskim zdraviliščem v Kvarnerju, vas bo očarala s svojo zgodovino in lepoto. Ugodna klima je primerna prav za zdravljenje dihal in je tako priporočljiva za astmatike ter vse, ki imajo kakršnekoli respiratorne težave. »Skočite« do bližnje Crikvenice in se sprostite ob šumu morja in petju čričkov v kraju, ki ima kar 2.500 sončnih ur na leto!
V Crikvenici vam ne bo dolgčas, saj je to izredno turistično usmerjeno mesto z veliko bari, gostilnami, vam ponuja obilo možnosti za zabavo in druženje. Crikvenica je tudi odlično izhodišče za kratke izlete in sprehode ob morski obali.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.