Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

DNEVNO-NOČNA MIRABILANDIJA | 1-dnevni izlet z agencijo goHolidays | Termini odhodov: 30. 6. (iz LJ, SEŽ, CE in MB) in 14. 7. 2018 (iz LJ, NG, CE ali MB)

DNEVNO-NOČNA MIRABILANDIJA | 1-dnevni izlet z agencijo goHolidays | Termini odhodov: 30. 6. (iz LJ, SEŽ, CE in MB) in 14. 7. 2018 (iz LJ, NG, CE ali MB)

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Neskončna zabava, adrenalin in izlet za zabaven začetek poletja!​
Popestrite dan sebi in otrokom v zabaviščnem parku Mirabilandija v Italiji!
 
Zabaviščni park Mirabilandija se razprostira na površini okrog 30.000 m² od tega cca. 10.000 m² pripada vodnemu delu, ki se imenuje Mirabilandia Beach. Obiskovalce vseh starostnih kategorij navdušujejo številne atrakcije, med katerimi je tudi največji evropski Roller coster (vlak smrti), adrenalinska vožnja s formulo 1 SPEED, Autosplash, Rio bravo z raftingom po brzicah, Policijska akademija v živo in nenazadnje spust po Hara Kiriju. Park nudi tudi številne trgovinice, restavracije, bare – tako, da je dobro poskrbljeno tudi za žejne in lačne.
PREDVIDEN PROGRAM
Odhod  iz Slovenije v jutranjih urah. Vožnja po severni Italiji mimo Benetk do Mirabilandije. Dan bo posvečen nori zabavi in norčijam v zabaviščnem parku. Park je v poletnem času odprt do 23. ure, tako da bomo imeli dovolj časa za spoznavanje vseh atrakcij. Okrog pol ure po zaprtju parka se bomo odpravili proti domu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.