Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Zaščitite se pred piki komarjev! Paket 10 SILIKONSKIH ZAPESTNIC PROTI KOMARJEM IN DRUGIM INSEKTOM. Primerne so za celotno družino, so udobne in varne za nošenje ter učinkujejo kar 240 ur!

Zaščitite se pred piki komarjev! Paket 10 SILIKONSKIH ZAPESTNIC PROTI KOMARJEM IN DRUGIM INSEKTOM. Primerne so za celotno družino, so udobne in varne za nošenje ter učinkujejo kar 240 ur!

72%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Tudi vas nadležni »bzzzz« komarjev spravlja ob živce? Poletje je čas prebujanja nadležnih komarjev, klopov in mrčesa, ki nam lahko pokvarijo počitnice, sprehod po gozdu ali posedanje na terasi. Bodite korak pred komarji, klopi in mrčesom in se zaščitite z lično zapestnico, ki vas bo zaščitila pred neprijetnimi piki.
Zapestnica proti komarjem je kot nalašč za notranje in zunanje aktivnosti kot so tek, kampiranje, ribolov, piknik ...  Zaščitite družino in naj vam nadležen mrčes ne pokvari spomladanskih in poletnih užitkov v naravi.
Zapestnica je izdelana iz silikona, zato je udobna za nošenje. Lahko jo nosimo neprestano, tako da smo zaščiteni cel čas pred piki komarjev! Uporabite jo lahko celo kot modni dodatek na zapestju ali gležnju, postavite jo na pohištvo, na otroški voziček ali na katerokoli drugo mesto!
Z nakupom kupona prejmete paket z 10 zapestnicami proti komarjem! So varne in udobne za uporabo, primerne za celotno družino, učinkujejo pa kar do 240 ur. Pakiranje omogoča zaprtje zapestnic po koriščenju in tako podaljšanje časa učinkovanja. Barve zapestnic v paketu so izbrane naključno.
Priskrbite sebi, svoji družini in prijateljem zapestnico, ki odganja komarje žužke in druge leteče nadloge!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

50 % popusta za PAMETNO ZAPESTNICO...
-50%
OMEJENA KOLIČINA