Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

POLETJE NA BRAČU - APARTMAJI FINKA, Supetar, otok Brač, Hrvaška - 449 EUR - 5x nočitev za do 5 oseb, Turističnoa taksa

POLETJE NA BRAČU - APARTMAJI FINKA, Supetar, otok Brač, Hrvaška - 449 EUR - 5x nočitev za do 5 oseb, Turističnoa taksa

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Poletnioddih v mirnem predelu Supetra na otoku Brač. Supetar je manjše mestece naotoku Braču, ki je hkrati tudi njegovo središče. To mesto vas bo očaralo ssvojo enostavnostjo in lepoto.


Iz mesta gre večina trajektov in hitrih ladij,ki Brač povezuje s kopnim. Idealna je lokacija za vse tiste, ki želijo uživativ bogati spomeniški dediščini in naravnih lepotah. Že od nekdaj je priljubljenoletovišče zaradi svojih čudovitih in dolgih peščenih plaž, obrobljenih zborovci.



Apartmaji Finka namenjeni so za 2+3 osebe. Velikostapartmajev je okrog 52m2. Apartma je sestavljen od ene sobe z zakonskopostelje, dnevno sobo s sedežno garnituro, ki se lahko spremeni v dodatnoležišče, popolnoma opremljene kuhinje in kupalnice s tušem. Gostom je narazpolago terasa s pogledom na morje, televizor s satelitskimi programi, Wi-Fi,žar in parkiriščle. Pralni stroj je na povpraševanje. Apartmaji soklimatizirani (v sobi in dnevni sobi).


Središče mesta in morje sta oddaljena le 5 min hoje. Vneposredni okolici apartmaja nahajajo se: trgovine, kavarnice, restavracije,teniška igrišča, bazeni, banka, pošta, park za otroke in znane prodnate,peščene in kamnite plaže. Za vse, ki uživajo v avanturi, lahko se pozabavajo zraznimi vodnimi aktivnostmi, ki jih ponuja mesto Supetar.


Najlažja pot do Brača je odvisna od tega s čem potujete inod smeri prihoda.Če potujete z avtom, avtobusom ali vlakom, vsekakor je trebapriti v Split ali Makarsko v srednji Dalmaciji, od koder lahko nadaljujete strajektom. Trajekti gredo iz Splita proti Supetru (prevaža avtomobile), protiMilni (katamaran) in Bolu (katamaran).

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.