Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

TEČAJ SUPANJA NA BLEJSKEM JEZERU, Bled, Slovenija - 70 EUR - 2-urni začetni (osnovni) tečaj supanja pod nadzorom izkušenega inštruktorja za 2 osebi, Najem opreme

TEČAJ SUPANJA NA BLEJSKEM JEZERU, Bled, Slovenija - 70 EUR - 2-urni začetni (osnovni) tečaj supanja pod nadzorom izkušenega inštruktorja za 2 osebi, Najem opreme

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite prečudovito Blejsko jezero in se prepustite novimpustolovščinam! Lokacija jezera ponuja odlično mesto za turizem in šport,posebej za mirno SUPanje. Jezero ima majhen otok, kjer si lahko vzamete čas započitek, obiščite kavarno in uživate v čudovitem pogledu na naravo. Ta otok jeedini naravni otok v Sloveniji in je priljubljena turistična destinacija.Povprečna temperatura vode v poletnih mesecih je od 20°C do 25°C in je dobernačin, da se ohladite v vročih poletnih dneh. SUPanje na jezeru Bled ponujamožnost ogleda jezera, Blejskega gradu, mesta Bled in otoka iz drugačne,edinstvene perspektive in ponuja nepozabno doživetje. Jezero je dolgo 2120metrov, široko 1380 metrov, njegova največja globina je 30 metrov, tako da jedovolj prostora za SUPanje tudi, ko je veliko turistov.


Kratica SUP prihaja iz angleških besed "Stand UpPaddling". To je nov in razburljiv način zabave na vodi. Občutek lebdenjana vodni gladini je čudovit. Inštruktorji se bodo z udeleženci podali okrogotočka na blejskem jezeru in tako bodo izkusili omenjeni otoček iz popolnomanove perspektive. Za vse, ki imajo radi vodne aktivnosti, je to prav gotovonekaj, kar morajo poskusiti.


Izlet bo izvajala SUP šola, ki uči le majhne skupine, zaradiboljšega in kakovostnejšega učenja. Vsi inštruktorji imajo licence, karudeležencem omogoča najboljše učenje SUPanja. Udeležence bodo naučili več kotsamo osnove. Tečaj je sestavljen iz učenja, kako pravilno veslati in varnostipri SUPanju. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.