Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

POLETJE V NEUMU - HOTEL AGAVA, Neum, Bosna in Hercegovina - 350 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom pogled morje za 2 osebi, 5x samopostrežni polpenzion za 2 osebi

POLETJE V NEUMU - HOTEL AGAVA, Neum, Bosna in Hercegovina - 350 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom pogled morje za 2 osebi, 5x samopostrežni polpenzion za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Agava 3* je idealen kraj za aktiven oddih, ki se nahaja v osrednjemdelu Neuma, od morja in plaže pa je oddaljen le 80 m. Neum je znana turističnadestinacija v južnem delu Dalmacije in je jedini izhod Bosne i Hercegovine namorje. Znan je po velikem številu sončnih dni v letu z dolgimi in toplimi poletjiter minimalnim številom deževnih dni poleti. 


Hotel Agava razpolaga s 23 luksuzno urejenimi apartmaji/sobami,restavracijo in barom s 60 sedeži, lastnim parkiriščem. S sprehajalno stezo jepovezan z morjem, plažo in centrom Neuma. Urejena prodnata plaža je zaščitenaod odprtega morja in je primerna za otroke in neplavalce. Plaža je opremljena stuši in kabinami, lahko pa najamete ležalnike, senčnike, pedaline, sandoline,jet-ski in druge rekvizite za morje in zabavo na vodi. Na plaži so vsak danorganizirane raznolike animacije (aqua aerobic, jutranja gimnastika), zvečer pase organizira animacija in zabavno-glasbeni program za otroke in odrasle ("Missplaže", "Karaoke", "Ribarske večeri", mini-disco zanajmlajše).


Vsi apartmaji/sobe razpolagajo z velikim balkonom/teraso s pogledom namorje in plažo, opremljeni pa so s sedežno garnituro, kuhinjo z inventarjem,posodo in hladilnikom, telefonom, brezplačnim internetom, SAT TV-jem, klimo ingretjem, velikimi kopalnicami s kadjo ali tuš kabino. 



Poleg raznih hotelskih vsebin, se gostom nudijo tudi izletniška potovanja zavtobusom in z ladjico v sosednja turistična mesta (Dubrovnik, Međugorje,Mostar, Hutovo blato, Korčula, Ston, delta Neretve).

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.