Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

APARTMAJI DI BLU, Novi Vinodolski, Hrvaška - 499 EUR - 5x nočitev v apartmaju za do 4 osebe, Neomejena uporaba bazena

APARTMAJI DI BLU, Novi Vinodolski, Hrvaška - 499 EUR - 5x nočitev v apartmaju za do 4 osebe, Neomejena uporaba bazena

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Preživite sanjske počitnice v modernih Apartmajih Di Blu. Apartmaji Di Blu so novi, moderni inluksuzni apartmaji, ki se nahajajo v bližini plaže v Novem Vinodolskem. NoviVinodolski je turistično mesto v središču Kvarnerja. Z dobro prometno povezavo, je oddaljen le 19 kilometrov od letalilišča Rijeka. Nahaja se tudi na jadranski magistrali, ki sega vse do Dubrovnika. Novi Vinodolski je odlična turistična destinacija.


Za goste, ki želijo preživeti dan na plaži, ob bazenu spogledom na plažo, ki se zjutraj želijo zbuditi s pogledom na morje ali papreprosto uživati v nepozabnih romantičnih sončnih zahodih s svojo najljubšoosebo, so Apartmaji Di Blu prava izbira. Naj se vaše idealne počitnice z velikočudovitih spominov pričnejo.


Gostom so na voljo bazen, savna in fitness. Bazen jeprostoren in ponuja pogled na morje in na plažo. Takoj zraven bazena se nahaja savna, kjergostje lahko uživajo kadarkoli želijo. Savna z več barvno LED razsvetljavo jena na voljo za dve osebi. Fitness lahko uporabljajo vsi, ki želijo telovaditiin se počutiti dobro tudi med počitnicami.


Vsak apartma ima veliko kuhinjo, dve spalnici, dve prostorniin moderni kopalnici, LCD TV, klimatsko napravo, brezplačni brezžični internet,pogled na morje, balkon ali teraso. Plaža je oddaljena le 20metrov od nastanitve.Apartmaji se nahajajo v najlepšem delu Novega Vinodolskegaob novozgrajeni marini. Brezplačno parkirišče za goste je na voljo takoj predapartmaji.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.