POLETJE NA CRIKVENIŠKI RIVIERI - HOTEL RIVIERA - PAVILJONI, Dramalj, Hrvaška - 560 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom ali triposteljni sobi brez balkona v paviljonu hotela Riviera za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

POLETJE NA CRIKVENIŠKI RIVIERI - HOTEL RIVIERA - PAVILJONI, Dramalj, Hrvaška - 560 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom ali triposteljni sobi brez balkona v paviljonu hotela Riviera za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Riviera se nahaja v Dramlju, približno 3 km odcentra Crikvenice, leži pa na sami morski obali, obkrožen z bujnimmediteranskim rastlinjem. Ta udoben hotel je idealno mesto za počitnice najadranski obali, ne glede na to, ali potujete v paru ali s celotno družino. 


Hotel sestavljajoglavna in 3 ločeni paviljoni; razpolaga s 93 sobami s kopalnico, skoraj vsesobe pa so obrnjene proti morski strani. V letu 2018 so vse sobe v paviljonih posodobljene, in sicer imajo novo pohištvo in pa klimatsko napravo. Vse dvoposteljne sobe imajo balkon, medtem ko ga triposteljne nimajo. Bližina morja daje hotelu posebnoočarljivost.V centralni zgradbi se nahaja hotelska restavracija, terasa,recepcija, aperitiv bar, picerija in kavarna s sončno teraso. Na lastnibetonirani plaži lahko gostje najamejo ležalnike in senčnike.


Crikvenica se nahaja v Kvarnerskem zalivu, 35 km stran od Reke. Ima dolgo tradicijo, omenja se že v času Rimljanov kot rimsko naselje »Ad Turres«. Svoj izvirni zdraviliščni karakter je zadržala vse do danes, zdravstvena ustanova Thalassotherapia pa je znano zdravilišče za dihalna obolenja in revme. 


Razčlenjena obala je polna romantičnih zalivov, eko-urejenih plaž (peščene in prodnate), po katerih je Crikvenica znana v mnogih evropskih državah. Ponudba je obogatena s številnimi športno-rekreacijskimi dejavnostmi za otroke. Visokokakovostna čistoča morja je Crikvenici prinesla »Modro zastavo«, evropsko priznanje za čistočo morja. V neposredni bližini boste našli pestro ponudbo športnihaktivnosti: teniško igrišče, mini golf, badminton, vodeni športi (smučanje navodi, padalstvo, izposoja pedolina), odbojka na pesku … le kaj bi si še lahkozaželeli? 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.