Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Kvalitetni vakuumski APARAT ZA ČIŠČENJE UŠES " VACU ASPIR" za NEŽNO IZSESAVANJE ušesnega masla in tekočin iz ušesa, BREZ BOLEČIN + Poštnina je BREZPLAČNA

Kvalitetni vakuumski APARAT ZA ČIŠČENJE UŠES " VACU ASPIR" za NEŽNO IZSESAVANJE ušesnega masla in tekočin iz ušesa, BREZ BOLEČIN + Poštnina je BREZPLAČNA

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ste vedeli, da lahko uporaba vatiranih paličic za čiščenje ušes povzroči resne poškodbe? Z aparatom za čiščenje ušes Vacu Aspir lahko sedaj očistite ušesa hitro in varno.
Vacu Aspir-aparat za čiščenje ušes je odličen način za čiščenje ušes brez poškodb ali bolečin. Zasnovan kot termometer za uho, zato ga ni potrebno potisniti globoko v uho. Z izdelkom Vacu-Aspir boste očistili ušesa svojih otrok na nežen, varen in enostaven način. Vacu-Aspir z nežnim sesanjem enostavno odstrani ušesno maslo in tekočino iz ušesa, brez bolečin ali poškodb na bobniču, ušesa pa ostanejo čista in suha. Inovativni izdelek, ki zagotavlja varno higieno ušes za vso družino.
Aparat za čiščenje ušes deluje izjemno tiho in je enostaven za uporabo. Deluje namreč na baterije, zato ga lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli! V kompletu prejmete mehke in prožne silikonski nastavke, zato se lahko uporabljajo tudi v bolj ozkih ušesnih kanalih, brez bolečin in poškodb. Sam aparat je opremljen z zaščito, ki preprečuje vdor pregloboko v uho, zato je 100% varen, priročen in nežen način čiščenja ušes, še posebno pri čiščenje ušes vaših otrok. Aparat je tudi opremljen z zmogljivo svetilko za natančen pregled ušesa. V kompletu boste prejeli silikonske nastavke v 4 različnih barvah, tako lahko vsak družinski član uporabi svoj nastavek Vacu Aspir, ter priročno krtačko za čiščenje.
Prednosti uporabe:Izredno učinkovitPreprost za uporaboPrimeren za vso družinoVaren za ušesaDeluje na baterije (2x AA 1,5V - nista priloženi)
 Komplet vsebuje:
- 1 x Vacu Aspir- aparat za čiščenje ušes
- 1 x krtačko za čiščenje
- 4 silikonske nastavke v različnih barvah>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

CANON PIXMA G3420
-15%
OMEJENA KOLIČINA

CANON PIXMA G3420

189,99€ 159,99€ Odpri